Hae
Mirva Emilia

Viikon tarot: Hallitsijatar – äidillistä rakkautta

Viikon tarotkortiksi nousi Hallitsijatar mikä edustaa kaiken mielenrauhan lisäksi äidillistä rakkautta. Lempeää ja vilpitöntä rakkautta, jota pyydetään antamaan itselle. Äidillinen ja vilpitön rakkaus on meissä jo vauvana. Annamme jo silloin tunteemme ja rakkautemme aidosti tulla itsestämme ulos. Kun vaalimme, suojaamme ja kehitämme tätä rakkautta hyväksymme helpommin asiat sellaisena kuin ne eteemme tulevat emmekä odota, että ulkopuoleltamme tuleva rakkaus on se, mikä pitää itsemme kasassa. Äidillinen rakkaus itseämme kohtaan on rakkaus, mikä kasvattaa meidät vahvoiksi ja tietäväisiksi siitä, keitä olemme. Ulkopuolista rakkautta ei pidä silti väheksyä, sillä myös sillä on merkitystä siihen, kuinka itsetuntomme kehittyy. Kuitenkin suurin auttaja löytyy jo meistä.

Tämä äidillinen rakkaus, feminiininen tunne ja yhteys on meidän todellinen voima, jonka avulla saamme suuria ihmeitä aikaan. Rakkauden kautta saamme iloa, naurua, tasapainoa ja mielenrauhaa. Rakkaus nostattaa meissä vahvoja puoliamme esiin ja nostattaa meidän puolet esiin, jotka on peitetty jonkin asian takia. Joku on voinut kyseenalaistaa itselle tärkeää asiaa, jolloin oma luottamus asiaan on kadonnut. Mutta silloin kun koemme rakkauden itseämme kohtaan myös oma voimamme lisääntyy ja usko omaan sanomaan. Ei siis kannata lannistua, jos ei ole saanut vielä aikaan jotain mitä olisi halunnut. Kun ”kytkemme” itsessämme rakkauden voiman käyttöön meillä on mahdollisuus mihin tahansa. Mutta, tämä vaatii lujaa uskoa ja rajojen vetämistä. Äidillinen rakkaus, jota tämä kortti pyytää itsestämme löytämään rakentaa meille vankat siivet, joiden avulla voimme lentää juuri niin korkealle kuin vain mahdollista.

Äidillinen rakkaus on lempeää, ymmärtäväistä, kaunista ja rauhallista. Ajattele, tämä tunne on meissä jokaisessa silloinkin kun tuntuu, että maailma potkii päähän. Luota tähän rakkauteen ja anna sitä niin itsellesi kuin toisillekin 🩷

Halutessasi henkilökohtaisen tarot-tulkinnan olen tavoitettavissa päivittäin klo 9-23 palvelunumerostani 0700-94002 (2,38€/min.)

Voit myös varata itsellesi ajan 30 minuutin tarot-tulkintaan (40€) numerosta 040 7270106.

-Mirva

Instagram @mirva_emilia

Facebook Tarot-tulkitsija Mirva Vilokkinen

TikTok Mirva Emilia

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *