Hae
Mirva Emilia

Blogin 1v. synttärit

Mun blogi täytti eilen 1 vuotta! Viralliset 1v. synttärit oli tosiaan eilen, mutta koska viikon tarotkortti tulee aina sunnuntaisin niin kerron tämän ihanan ilouutisen vähän myöhässä ? Mullahan oli blogi jo ennen tätä Vaikuttajamedian alustaa, mutta en voi kutsua sitä bloggaamiseksi, koska a) ne kirjoitukset oli aivan kamalia ? ja b) kirjoitin kerran kahdessa viikossa sinne jotain aivan typerää ilman minkäänlaista runkoa.

Olin hiljaa mielessä haaveillut, että pääsisin vaikuttajamedialle bloggaamaan ja muistaakseni ekalla kerralla en päässytkään vähäisten lukijoiden takia. Kun ovi sitten aukesi vaikuttajamedialle niin silloin aloitinkin aktiivisemman kirjoittamisen mikä oli kolme kertaa viikossa ja nykyään kirjoitan lähes joka päivä. Tästä on tullut osa mun arkea ja rakastan kirjoittaa tänne omia fiiliksiä suolistosairaudesta ja teille tarot- ja enkelikortti juttuja ❤️ Bloggaaminen on mulle ihana terapiamuoto suolistosairauden kanssa, koska sen avulla saan paljon vertaistukea itselleni ja muille ?

1v. Synttärit – kiitos sinulle

Ja eihän tätä blogia olisi ilman lukijoita eli sua ❤️ Oon niin kiitollinen, että mun jutut ja aiheet kiinnostaa teitä. Blogissa on ollut hurjaa nousua ja siksi sitä onkin ihana kirjoittaa kun tiedän, että te lukijat saatte niistä myös paljon itsellenne 🙂

Meillä on tämä viikko lapsilla hiihtolomaa ja ihanaa kun on lämminta ja kevään tuntua ulkona. Tullaan varmasti ulkoilemaan paljon ja lapset tietysti nauttii lomasta. Niksu rakensi itselleen majan missä nukkui jo yhden yön ja siellä oli kuulemma niin kivaa nukkua, että aikoo nukkua toisenkin yön ? Ajatella, että koulua on enään kolme kuukautta ja sitten alkaa kesäloma. Niksu pääsee neljänneltä luokalta viidennelle ja Julialla alkaa syksyllä eskari. Sitä jo kovasti odotetaan, että molemmat on koululaisia ❤️

Joko oot käynyt lukemassa eilisen viikon tarotkortti -postauksen? Tälle viikolle nousi Kuoleman kortti, millä on sulle aika suuri viesti ❤️ Tästä linkistä pääset lukemaan 🙂 

-Mirva

Instagram @mirva_emilia

Facebook Tarot-tulkitsija Mirva Emilia 

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.