Hae
Mirva Emilia

Tarot-torstai Neitsyen energioissa

Nyt mennään aurinkomerkissä Neitsyen energioissa, jossa energiat voivat olla hyvin pikkutarkkoja ja tulee tunne, että haluaa perusteellisen siisteyden ympärilleen. Tämä voi tarkoittaa niin ihmissuhteita kuin myös omaa kotia. Neitsyen energia on tarkkaa ja tätä tarkkaavaisuutta ei tulisi nyt antaa kenenkään tai minkään madaltaa vaan tehdä rohkeasti juuri sillä tavalla kuin hyvältä tuntuu. Meni se sitten syteen tai saveen, nimittäin myös niistä epäonnistumisista opimme. Ajatelkaa jos elämä olisi pelkkää onnistumista, mitä me sitten täällä oppisimme? Neitsyen energia on myös hyvin itsekriittistä ja siksi tämä epäinnistuminenkin nousee pintaan – anna itsellesi välillä lupa epäonnistua.

Näillä energioilla siis mennään tämä tarot-torstai ja mun mielestä ainakin tosi mielenkiintoisilla energioilla. Saa nähdä, miten Neitsyen energia tarttuu korttien viesteihin 😊 Anna itsellesi hetki aikaa rauhoittua ja valitse alla olevasta kuvasta sinua eniten puhuttelevin kortti. Lue kortti heti korttikuvan alta.

Vasen kortti on numero 1

Keskellä oleva kortti on numero 2

Oikealla oleva kortti on numero 3

1. Sauvojen Ritari

Olet valmis taistelemaan omien arvojesi ja periaatteidesi puolesta, mutta huomaa matkalla koska on aika hieman hidastaa. Kannattaako syöksyä tuleen ilman kunnon suunnitelmaa. Toteuta ja tavoittele suunnitelmiasi ja lähde kohti niitä mutta ei harppovin askelin vaan yksi askel kerrallaan vaikka kuinka tuntuisi, että kaasu on täysin pohjassa. Kaasu voi olla pohjassa, mutta silti tulisi edetä rauhassa ympäristöä havaiten. Tämä voimakas energinen ritarin kortti pyytää olemaan täysin oma itsensä ja silloin tulemme menestymään tavalla, josta unelmoimme.

2. Sauvojen nelonen

Rakenna itsellesi ihana paikka tai nurkka, mihin voit mennä katselemaan elokuvaa tai nauttia brunssista yksin tai yhdessä jonkun/joidenkin kanssa. Kortti viestii pysähtymisestä ja hetkestä nauttimisesta. Tarviiko joka aamu, vapaapäivänäkin syödä aamupala juosten vai mitä jos antaisitkin kunnolla aikaa ja panostusta siihen hetkeen. Hemmottele itseäsi ja unohda hetkeksi kiireet. Likaiset tai puhtaat pyykit eivät katoa mihinkään, työt voi odottaa muutaman minuutin enemmän eivätkä tiskitkään tiskaa itseään. Kaikki nämä ja monet muutkin asiat odottavat kyllä, sinun ei tarvitse olla koko ajan menossa pää kolmantena jalkana vaan sinä saat nauttia hetkestä ja ottaa sen hetken täysin itsellesi.

3. Lanttien seiska

Todellisuutta ei pelkällä maalilla saa peitettyä vaan se vaatii syvempää muutosta. Jos jokin asia ei enään miellytä niin on hyvä kääntää katsetta myös omaan itseen – miten ja mitä minä voisin tehdä toisin, jotta asiat lähtisivät avullani menemään paremmin. Toki on hyvä muistaa jos kyseessä on esimerkiksi ihmissuhde, että sen ylläpitämiseen tarvitaan aina kaksi. Yksin sitä ei pysty rakentamaan eikä muuttamaan mutta aina on hyvä kohdistaa katsetta myös itseen eikä vain toiseen osapuoleen. Vanhassa vara parempi – sanotaan, ja tämä pitää hyvin myös paikkansa. Me voimme kehittyä niin, että vanhakin toimii ilman, että sitä tarvitsee lähteä kokonaan uusimaan. Muutokset vaatii aina tekoja ja teot riippuvat meistä itsestä.

Halutessasi henkilökohtaisen tarot-tulkinnan olen tavoitettavissa päivittäin klo 9-23 palvelunumerostani 0700-94002 (2,38€/min.)

Halutessasi voit myös varata itsellesi ajan 30 minuutin tarot-tulkintaan (40€) numerosta 040 7270106.

-Mirva

Verkkokauppa Kristallinkirkas

Instagram @mirva_emilia

Facebook Tarot-tulkitsija Mirva Vilokkinen

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *