Hae
Mirva Emilia

Puhuttelevin tarot – valitse intuitiivisesti omasi

Lasten hiihtoloma on sekoittanut päivät ihan täysin ja torstain tarot vaihtui tällä viikolla perjantain tarotiksi 🙂 Tuntuu, että viikot menee muutenkin niin nopeasti ettei meinaa perässä pysyä! Linnut on alkanut laulamaan ja aurinko lämmittää ja tuo valtavan paljon hyvää energiaa ympärille. Ihanaa kun tulee kevät ☀️

Vaikka tämä torstain tarotkortin valinta siirtyi nytten perjantaille niin käytäntö on kuitenkin sama 🙂 Eli valitse alla olevista korteista itseäsi puhuttelevin ja lue alta mitä juuri se tarot haluaa sinulle tähän hetkeen viestittää.

Vasen kortti on numero 1

Keskellä kortti on numero 2

Oikealla kortti on numero 3

1. Häirintä

Kortti kuvaa vaikeita valintoja, joita sinun tulisi tarkastella. Älä anna ulkopuolisten energioiden ja häiritsijöiden vaikuttaa ja vaikeuttaa päätöksiäsi. Anna itsellesi aikaa ja ole kärsivällinen päätöksiä tehdessäsi. Jätä toisten raskaat mielipiteet omaan arvoonsa ja luota omaan intuitioon. Häirinnän kortti viestittää vahvasti sitä, että jokin tai jotkut asiat häiritsevät valtavan paljon sinun omia päätöksiä ja etenemistä. Usko itseesi, sisäiseen ääneesi ja jatka rohkeasti omalla polullasi ?

2. Huoli

Mielesi meinaa ottaa ylivaltaa huoliin, usko kuitenkin siihen, että maailmankaikkeus pitää sinusta huolen ja vie sinua eteenpäin. Vaikka sinusta tuntuisikin siltä, että kaikki kaatuu päälle, olet silti avoimempi huomaamaan ja vastaanottamaan uusia elämänarvoja. Luota, että elämä opettaa ja tälläkin elämänvaiheella on jokin syvempi merkitys sinulle. Anna itsellesi mahdollisuus kokea jotain uutta, minkä olet aikaisemmin tuntenut sisimmässäsi oikeaksi ?

3. Ylipapitar

Avaa itseäsi ja intuitiotasi itsellesi entistä enemmän. Yksin oleminen ja asioiden miettiminen luovat sinulle aivan uusia ajatuksia ja oivalluksia. Ota niistä itsellesi ohjeita ja vinkkejä arkeen, sillä ne viestittävät sinulle jotain erityisen tärkeää. Sisäinen äänesi ja viisautesi kertoo sinulle mikä on oikein ja miten eri tilanteissa tulisi toimia. Ylipapittaren kortti on oikea enkelikortti, joka pyytää sinua luomaan ympärillesi tasapainoa ja vaalimaan sisäistä eheyttäsi. Hiljenny päivittäin ja keskity rauhoittamaan itseäsi. Näin luot itsellesi tasapainoa ja saat kiireen ja hälinänkin keskellä oman viisauden kuuluviin. Hiljentymisen jälkeen sinulla on taas vahvuus ottaa asiat rauhallisemmalla otteella luottaen samalla itseesi ?

-Mirva

Instagram @mirva_emilia 

Facebook Tarot-tulkitsija Mirva Emilia 

Jos haluat henkilökohtaisen tarot-tulkinnan, minut tavoittaa myös palvelunumerostani 0700-94002, hinta 2,38/minuutti ❤️

 

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *