Hae
Mirva Emilia

Viikon tarot: Kuolema – on aika päästää irti vanhasta

Viikon tarotkortiksi nousi Kuolema, mikä on todella vahva irtipäästäminen ja menneiden elämien kortti. Kuoleman kortti on yksi mun lempikorteista tarotpakassa, sillä kortin irtipäästämisen energia on niin voimakas. Joskus Kuoleman korttia voidaan pitää pelottavana korttina, mutta sitä se ei missään nimessä ole. Kortti muistuttaa siitä, että jostain vanhasta tottumuksesta, ajatuksesta tai asenteesta on valmis luopumaan ja vastaanottamaan sen jälkeen uutta.

Kuolema avaa portit uuteen

Ajatuksissa tai jopa ihmissuhteissa voi olla tunne, jotka pidättelevät omaa energiaa ja madaltavat omaa värähtelytasoa. Jotta omat värähtelytasot pääsevät uudestaan lentoon ja olo olisi energinen tulisi tehdä puhdistus omalle keholle ja mielelle. On aika vapautua muistoista, syvälle kiinnitetyistä tottumuksista ja ajatusmalleista. Uudistuminen voi tuntua vaikealta ja joskus jopa pelottavalta kun ei tiedä mitä tulevaisuus silloin eteen tuo. Vanhoista luopuminen tarkoittaa kuitenkin uusien ovien avautumista. Uusien mahdollisuuksien avautumista eteen. Niin kauan kun ”roikkuu” vanhassa (mikä ei enään vie eteenpäin) uusia mahdollisuuksia ja oivalluksia ei pääse tulemaan. Ne ovat varastoituneina ja odottavat ulospääsyä. Odottavat sitä hetkeä kun koemme olemaan valmiita jättämään ja hyväksymään itseään pidättelevät asiat.

Omien ajatuksien ja tunteiden selkiyttäminen on ensimmäinen puhdistumisen askel. On tiedostettava mitä sydän ja oma sisin haluaa ja löytää tämä viisauden lähde itsestään. Kun hyväksyy asiat sellaisenaan ja lähtee luopumaan vanhasta niin tärkeää on luottaa siihen, että sinua suojellaan koko matkan ajan. Kun antaa itselleen mahdollisuuden lähteä eteenpäin on rauhallisinta pysyä tasapainossa kun luottaa, että asiat järjestyvät. Tavalla tai toisella. Uudistumisen energiassa alamme näkemään asioita uusin silmin ja pystymme tekemään päätöksiä omassa voimassa ja selkeydessä.

Itse koen uudistumisen aikana, että kun tunnen olevani siihen valmis niin silloin pysyn tasapainossa ja omassa tietoisuudessani siitä, että olen tehnyt oikean päätöksen. Uudistuminen ja uudet mahdollisuudet voivatkin tulla jo hyvissä ajoin uniin näytille mitä ei pidä säikähtää. On hyvä alkaa tiedostamaan mitä tunteita ja asioita kenties tulee käymään tulevaisuudessa läpi ja antaa sille luvan saapua elämään ja jättää rajoittavat ajatukset maailmankaikkeudelle. Tämän viikon teemana voisikin olla, että antaa omalle mielelle hiljaisuutta, selkeyttä sekä tyyneyttä ja tarkastelee omien ajatuksia, asenteita ja tottumuksia. Mitkä voivat vielä jäädä ja mistä olisi aika luopua. Annetaan keholle ja mielelle lupa puhdistua ja uudistua!

Halutessasi henkilökohtaisen tarot-tulkinnan olen tavoitettavissa päivittäin klo 9-23 palvelunumerostani 0700-94002 (2,38€/min.)

Voit varata itsellesi ajan myös 30 minuutin tarot-tulkintaan (40€) tai tilata kirjallisen tulkinnan sähköpostiisi (60€) numerosta 040 7270106.

-Mirva

Instagram @mirva_emilia

Facebook Tarot-tulkitsija Mirva Vilokkinen

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.