Hae
Mirva Emilia

Viikon tarot: Mielihyvä – tunnemaailman tarkastelua

Ihanaa uutta viikkoa! Viikon tarotkortiksi nousi Mielihyvä, mikä pyytää tarkastelemaan omaa tunne-elämää ja rohkeutta antaa itselleen luvan lähestyä toisia ihmisiä. Vanhat ennakkoluulot saa jäädä hattuhyllylle ja on aika antaa itselleen lupa näyttää tunteita avoimesti.

Tunne-elämässä ei koskaan tiedä mitä tulevaisuus tuo tullessaan ja sanonkin aina, että rakkaus on yhtä riskinottamista. Mutta jos ei uskalla ottaa riskejä ja antaa itselleen lupaa näyttää huonojen kokemusten jälkeen tunteita niin jokin iso ja suuri ihmissuhde voi mennä ohi. Kyseessä voi olla rakkaus- tai ystävyyssuhde ja, jotta pääsee nauttimaan näistä suhteista tulisi päästää irti turhista ja itseään pidättelevistä rajoituksista. Elämästä on lupa nauttia. Tottakai menneisyyden haamut voi tulla pintaan, mutta tärkeintä on miettiä, että antaako menneisyyden tulla tämän hetken tielle. Aidot ihmissuhteet syntyvät kun on täysin oma itsensä, nauttii elämästä, sen virrasta ja on tasapainossa sekä viisaudessa itsensä kanssa siitä mitä menneisyys on opettanut.

Mielihyvä pyytää näkemään hyvyyden

Aina tulee eteen vastoinkäymisiä ja yllätyksiä, mutta Mielihyvän kortti pyytää näkemään vastoinkäymisten läpi kauneuden sekä hyvyyden ja tuntemaan sen olotilan mikä sinussa on kun olet selättänyt haasteen. Silloin tunnetila on varmasti itsevarma, joten mene tällä samalla itsevarmalla olotilalla läpi ne haasteet ja vastoinkäymiset, joita ehkä nyt käyt läpi. Uskalla tuntea sitä hyvänolon tunnetta minkä tulet saavuttamaan. Mikään ei estä sinua kokemasta hyvän olon tunnetta jo nyt. Ilon ja täyttymyksen tunne ei pidä olla kiinni kestään toisesta ihmisestä tai ulkoisista vaikutuksista vaan tämän tunteen löydät itsestäsi silloin, kun teet asioita omana itsenäsi.

Ollaan menossa taas täydenkuun ajassa ja itselläni ainakin tuntuu, että alkukevään raskaat ja painavat energiat alkaa keventyä ja ilma on helpommin hengitettävää. Luonto vihertää ja herää pian täyteen loistoonsa ja kukat kukkii. On alkanut uuden ajan aika ja uudelleen heräämisen ja avautumisen aika. Mitä se kellekin ikinä tarkoittaakaan nautitaan siitä mitä elämänvirta eteen tuo ja otetaan vastaan kaikki uteliaisuudella vastaan. Silloin emme menetä omaa tasapainoa emmekä viisautta vaan osaamme toimia tilanteessa kuin tilanteessa tavalla, mikä tuntuu itsestä oikealta.

Muistutan, että halutessasi henkilökohtaisen tarot-tulkinnan olen tavoitettavissa päivittäin klo 9-23 palvelunumerostani 0700-94002 (2,38€/min.)

Voit varata myös ajan 30 minuutin tulkintaan (40€), 15 minuutin tulkintaan (25€) tai tilata itsellesi kirjallisen tulkinnan sähköpostiisi (60€) numerosta 040 7270106.

-Mirva

Instagram @mirva_emilia

Facebook Tarot-tulkitsija Mirva Emilia

 

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *