Hae
Mirva Emilia

Viikon tarot: Maljojen Kuningatar – kosketus omaan sisimpään

Vuoden 2022 ensimmäisen viikon tarotkortiksi nousi Maljojen Kuningatar, mikä on yksi parantumisen ja eheytymisen kortti. Oma eheytyminen alkaa henkisestä kasvusta jota käymme koko ajan läpi. Jokainen kulkee eri kohdassa ja oppii omalta polulta itselle tärkeimmät asiat. Koen, että eheytyminen ja valaistuminen tarkoittaa jollain tapaa samaa asiaa. Valaistuminen mielletään usein uskontoon mutta itse koen, että valaistuminen on oman henkisyyden ja oman sisimmän ymmärtämistä syvemmin. Ja tätä tapahtuu pienissä määrissä kerrallaan.

Ajattelen, että kun alamme ymmärtää omaa itseä, omaa käyttäytymistä ja omia ajatuksia syvemmin olemme matkalla valaistumiseen, eheytymiseen ja sen tuomaan myötätuntoon. Opitaan ymmärtämään ja näkemään kauemmaksi kuin mitä itse olemme sekä osataan asettua toisen saappaisiin samalla ymmärtäen toista. Tämä on suurta henkisyyttä ja eheytymistä, lempeyttä ja rakkautta.

maljojen kuningatar – pidän itsestäni huolta

Maljojen Kuningattaren kortti on energioiltaan todella lempeä ja rauhallinen ja näitä tuntemuksia haluan välittää myös sinulle. Omaan sisimpään pääsee käsiksi kun lähtee etsimään tasapainoa ja rauhaa sieluun. Itselleni paras tapa on meditointi, mielikuvaharjoitukset sekä luonto. Toisille se taas voi olla maalaaminen, laulaminen ja tanssiminen. Pääasia on, että itse tiedostamme missä ja miten pääsemme käsiksi omaan syvimpään olemukseen ja tietoisuuteen. Itseasiassa maalaaminen on käynyt vähällä aikaa itselläni paljon mielessä ja vaikken taiteellinen olekaan voisin silti kokeilla mitä ajatuksia ja tunteita se voisi vielä enemmän minussa avata. Ei siis kannata orjallisesti seurata vain niitä tuttuja ja turvallisia tapoja löytää rauhaa vaan kokeilemalla ja omalla uteliaisuudella voi päästä vielä syvemmin kuulemaan omaa sisintä. Vain oma mielikuvitus on rajana, älä rajoita itseäsi liikaa!

Sanoisin, että oman tasapainon ylläpitäminen on se kaikista haastavin asia. Vaikka tuntee olevansa tasapainossa sekä pääsee kuulemaan herkästi omaa sisintä niin silti jokin voi horjuttaa ajatuksia. Ja usein nämä ovat ulkopuolelta tulevat energiat, jotka saattavat kyseenalaistaa negatiiviseen sävyyn. Ja kun tätä energiaa kuuntelee ja imee itseensä tarpeeksi kauan niin sitä alkaa itsekin pian pohtimaan, että teenkö oikein ja oikeita ratkaisuja samalla kuitenkin tietäen sisimmässään tekevänsä oikein. Ottamalla etäisyyttä näihin energioihin sekä luottamalla ja kuuntelemalla itseään oma viisaus pääsee kuuluviin näiden negatiivisten energioiden alta. Kateus, viha, katkeruus ovat painavimpia ja raskaimpia energioita, jotka läpäisevät helposti suurimmankin ja tukevimman tiilimuurin.

Jotta voimme suojautua näiltä energioilta niin pysyminen omassa tietoisuudessa ja luottamuksessa on ensisijaisen tärkeää. Meitä koetellaan (välillä rajullakin otteella) mutta nämä koettelemukset kuitenkin loppujen lopuksi vahvistavat ja uudistavat meitä. Koettelemusten jälkeen olemme viisaampia ja vahvempia tekemään omia ratkaisuja sekä pysymään niissä. Pysyminen kosketuksissa omaan sisimpään vaikka mikä yrittäisi sitä horjuttaa niin pitää meidät tietoisina, vahvoina, tasapainoisina ja rauhallisina.

Teen henkilökohtaisia tarot-tulkintoja oman palvelunumeroni kautta numerossa 0700-94002 (2,38€/min).

Voit varata itsellesi myös ajan tarot-tulkintaan (30 min/ 40€, 15 min / 25€) tai voit tilata kirjallisen tulkinnan sähköpostiisi (60€)  numerosta 040 7270106.

-Mirva

Instagram @mirva_emilia

Facebook Tarot-tulkitsija Mirva Emilia

 

 

 

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *