Hae
Mirva Emilia

Paras asuvalinta kesälle on rento kesämekko

*Sisältää mainoslinkkejä

Rento kesämekko on asu, missä voisin asua kesällä päivästä toiseen. Kevyt, hulmuava ja huoleton kesämekko sopii niin arkeen kuin myös afterworkeille terassille. Auringon laskiessa rento nahkatakki tai farkkutakki lisää asuun tyylikkyyttä ja rentoutta. Mää tykkään pitää arjessa helppoja ja tyylikkäitä asuja mutta kuitenkin samalla rentoja. Vaate ei saa puristaa eikä hangata mistään ja sen täytyy tuntua kuin päällä olisi toinen iho.

Ikää kun tulee lisää niin olen kiinnittänyt paljon enemmän huomiota siihen, että vaatteissa on hyvä olla ja haluankin hypistellä vaatetta kunnolla ennen ostopäätöstä. Ja voi että kaipaankin vaatteiden hypistelyä ja ostoksille menoa! Tottakai verkkokaupat toimii aina ja tuotteen voi palauttaa, jos vaate ei miellytä mutta kyllä kunnon shoppailu reissua ei voita mikään. Päivä kaupoilla hypistelemässä vaatteita ja välissä tankkaus jossain hyvässä ravintolassa ja kahvilassa tekee välillä todella hyvää. Varsinkin kun ei asuta isossa kaupungissa niin nämä shoppailupäivät on kunnon irtiottoja arjesta.

Hulmuava ja rento kesämekko on luotu kesäpäiviin

Ilmava, pitkä ja rento kesämekko on hellepäivän varma valinta. Kevyt kangas ja ilmavuus antaa viileyttä samalla kun suojaa ihoa auringolta. Mun suosikiksi on tullut pitkä, todella kevyt kesämekko, joka vain laskeutuu päälle kuin ilmaa vain ja on ihanan viileä. Kesämekkoja onkin hyvä hankkia kaappiin muutamaa erilaista, että kaapista löytyy sopivaa kun edellinen lojuu pyykkikorissa. Tänäkin kesänä vaatteista löytyy ihania värejä joilla voi leikitellä ja tuoda kesäpäiviin vielä enemmän iloa ja aurinkoa.

Itsestäni huomaan, että kesällä käytänkin enemmän värejä, kuvioita ja vaaleita sävyjä kun taas pimeinä vuodenaikoina värit alkavat vaatteissakin synkistymään. Tarjolla kuitenkin olisi vaikka kuinka paljon kauniita värejä, joten olisikohan aika luopua niistä tummista ja tylsistä vaatteista ja alkaa pukeutua kaikkina vuodenaikoina enemmän väreihin?

-Mirva

Instagram @mirva_emilia

Facebook Tarot-tulkitsija Mirva Emilia

Kuvan kesämekko Myllyrannasta

2 kommenttia

  1. Jasmin kirjoitti:

    Kesämekot on niin ihania ja rentoja, sekä kuumuudella raikkaan viilentäviä!?

    https://jasukuvaa.blogspot.com/

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.