Hae
Mirva Emilia

Ihmeelliset sattumat täyttävät elämäsi

Ihmeelliset sattumat tulevat nurkan takaa täysin yllättäen eikä niihin osaa varautua mitenkään. Niitä tapahtuu meille jokaiselle ja mää uskon siihen, että näillä sattumilla on aina jokin tarkoitus. Useimmiten käy niin, että olet ajatellut jotain tiettyä henkilöä ja yhtäkkiä hän tuleekin varoittamatta nurkan takana sinua vastaan. Ihmeelliset sattumat voivat olla myös merkkejä jostain tuolta meidän yläpuolelta. Siivotessa voit löytää kotoasi ihanan, puhtaan valkoisen höyhenen mikä tarkoittaa sitä, ettet ole yksin vaan sinua suojellaan koko ajan.

Ihmeelliset sattumat tapahtuvat ilman ennakoimista tai tietämystä tulevasta tapahtumasta. Yhtäkkiä voit havahtua siihen, että olet ollut tasan 10 vuotta sitten puolisosi kanssa samassa paikassa kuin tälläkin hetkellä etkä ennen tätä muistanut sitä ollenkaan. Tai, että olet ollut samassa paikassa ystäväsi kanssa tietämättä siitä ja vasta jälkikäteen asia tulee puheeksi.

Elämä on täynnä pieniä yksityiskohtia mihin ei juurikaan jäädä kiinni, mutta kun niitä alkaa syvemmin miettimään niin niillä voi olla jokin tärkeä viesti tai merkitys. Ystävä ketä olet ajatellut ja yhtäkkiä hän soittaakin sinulle. Juttelette monta tuntia ja huomaatte molemmat kuinka olette kaivanneet toisianne ja toistenne sanoja.

Ihmeelliset sattumat menevät ohi kiireessä

Kiireessä kaikki lipuvat ohi, niin myös nämä sattumat mitä kohdallesi tulee. Käännyt kauppaan, missä et normaalisti käy ja tapaat siellä jonkun ketä et ole nähnyt pitkään aikaan mutta tämä hetki menee ohi kiireen takia. Olisiko kiireen sijasta voinutkin pysähtyä hetkeksi ja kysellä kuulumisia? Kiire tekee ihmisistä levottomia eikä silloin näe eikä kuule mitä ympärillä tapahtuu. Kaikki nämä pienet ihmeet ja sattumat jäävät kiireen alle ja mustien lappujen alle mitkä sulkevat silmäsi. Muista, että myös sinä olet ihme. Voit olla jollekin se ihmeellinen sattuma, jota juuri sillä hetkellä kaivataan. Ei pilata sitä hetkeä kiireellä.

Kannattaakin kulkea silmät ja korvat auki, mieli ja aistit avoimena sekä pää hitusen pilvissä. Näin näet nämä ihmeelliset sattumat mitä elämääsi tulee ja huomaat nauttivasi niistä. Ihmeitä tapahtuu koko ajan, ole niille avoin.

-Mirva 

Instagram @mirva_emilia 

Facebook Tarot-tulkitsija Mirva Emilia 

 

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.