Hae
Mirva Emilia

Vegaaninen Ida Warg -kosmetiikkasarja

*Sisältää mainoslinkkejä

Vegaaninen Ida Warg kosmetiikkasarja oli mulle ihan uusi tuttavuus ja oon nyt testaillut muutaman viikon ajan tästä sarjasta shampoota, hoitoainetta, tuuheuttavaa hiussuihketta, suihkuöljyä ja vartaloSEERUMIA. Varsinkin shampoossa ja hoitoaineessa on aivan ihanat tuoksut. Kahvin ja vaniljan tuoksut sekoittuvat näissä tosi hyvin ja tuo todella miellyttävän ja pehmoisen tunteen hiuksille. Käytän pääsääntöisesti luonnonkosmetiikkaa kasvoille, tällä hetkellä on menossa MuruMurun tuotteet mutta hiusten hoidossa tykkään käyttää ns. tavallisia tuotteita. Mulla on niin käsitellyt ja moneen kertaan vaalennetut hiukset joten koen, että hiukseni tarvitsevat kunnolla ravitsevia ja korjaavia ainesosia. Pian myös mun hiuksiin lisätään taas tuuhennukset takaisin, joten myös niiden ylläpito tarvitsee oikeanlaiset tuotteet. Näistä Ida Wargin tuotteista kerrottiin, että sopivat hyvin hiustenpidennyksille ja -tuuhennuksiin.

kuka on ida warg?

Ida Warg on bloggaaja ja vaikuttaja, kuka johtaa Ida Warg Beautya. Tämä ylellisen tuntuinen kauneusyritys perustuu laatuun, hyvään ja terveeseen elämäntapaan sekä hyvinvointiin. Valikoimasta löytyy niin itseruskettavia tuotteita kuin myös eri hiustyypeille sopivia ja hoitavia tuotteita. Kaikki tuotteet on valmistettu Pohjoismaissa, ja ne ovat allergiaystävällisiä, 100% vegaanisia ja cruelty free eli näitä tuotteita ei ole testattu eläimillä.

Oon tykännyt ja käyttänyt paljon tämän sarjan tuuhettavaa spraytä. Se antaa kivaa volyymiä hiuksille kun ne on auki ja sen tuoksu on ihan mieletön! Voisin melkein ihan vaan sen tuoksun takia suihkutella sitä hiuksiin! Sprayn jälkeen sormilla vielä vähän nostelee hiuksia siististi ja hiuslakkaa päälle niin hiukset on todella viimeistellyt. Tykkään tästä kyllä tosi paljon.

Musta on kiva kokeilla uusia brändejä ja tuotteita ja Ida Wargin tuotteista mielenkiinto heräsi etenkin vartaloseerumiin. En ollut ennen kuullut tämmöisestä seerumista ja tämä antaa iholle todellakin kimmoisuutta. Iho tuntuu rasvauksen jälkeen pehmeältä eikä kiristä yhtään. Tuote on myös todella riittoisa, pieni määrä riittää jo laajalle alueelle. Ja tässäkin tuoksu on aivan ihanan pehmoinen, ei liian hajustettu vaan juuri sopivasti tuoksua.

Ida Wargin sarja on kivasti hinnoiteltu, ei ole ylihinnoiteltua vaikka tuokin mukavaa ylellisyyttä omaan arkeen. Ja nyt eleven.fi verkkosivulla Ida Wargin tuotteet on -20%! Pääset tästä linkistä tutustumaan tuotteisiin ja nappaamaan alennuksella omasi 🙂

-Mirva

Instagram @mirva_emilia

Facebook Tarot-tulkitsija Mirva Emilia

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *