Hae
Mirva Emilia

Viikon tarot: Lanttien Ässä – suuren sydäntietoisuuden avautuminen

Viikon tarotkortiksi nousi Lanttien Ässä. Lanttien Ässä on sydämen ja tietoisuuden avautumisen kortti  ja tämä kortti pyytääkin meitä avaamaan sydäntämme uusille asioille ja opettelemaan nauttimaan entistä enemmän kaikesta mitä teemme. Kun tietoisuuden avautuminen alkaa lähtee prosessi eteenpäin ja itselle tulee halu oppia ja kehittyä koko ajan lisää. Pidetään siis uteliaisuus avoinna uusille seikkailuille ja omalle henkiselle kasvulle.

Kävin viime syksynä aivan ihanan Parantajapäivä -kurssin ja näiden kuukausien aikana huomasin, kuinka oma tietoisuus, uteliaisuus ja henkisyys kasvoi entisestään. Sydän lähti avautumaan enemmän ja luottamus omaa tekemistä ja polkua kohti kasvoi todella paljon. Olemme täällä oppimassa koko ajan lisää itsestämme ja onkin mielenkiintoista tietää, että voimme saada koko ajan uusia oivalluksia vanhojen ajatusten lisäksi kun pidämme sydäntämme auki. Näin tietoisuus aukeaa. Kun uusia oivalluksia tulee niin on tärkeää myös muistaa ja nähdä miten monessa asiassa olemme onnistuneet. Näille onnistumisille kun muistaisimme antaa aina tarpeeksi tunnustusta, kiitosta ja arvostusta emmekä vaatisi itseltämme aina vain lisää ja lisää. Muistutetaan itseämme siitä, mitä kaikkea olemme saaneet aikaan. Sisäinen tasapaino ja rauha tulee, kun emme vaadi itseltämme liikaa tai yritä saavuttaa jotain, mitä emme edes halua saavuttaa vaan näemme, arvostamme ja olemme kiitollisia siitä mitä meillä on nyt.

lanttien ässä auttaa päästämään irti rajoittuneisuudesta

Lanttien ässä on toiminnan kortti ja käytännön avulla voimme saavuttaa menestystä ja täyttymystä elämäämme. Kun toimimme omien henkisten arvojen mukaan niin silloin sydäntietoisuus aukeaa ja luot omalla tekemisellä ja toiminnalla elämääsi täyttymystä ja iloa. Täyttymys ja ilo ovat energioita ja tunteita, jotka auttavat pääsemään irti negatiivisuudesta ja turhista rajoitteista, jotka ovat tielläsi. Kuten aiemmin kirjoitin, muistutetaan itseämme kaikesta mitä olemme saavuttaneet ja annetaan itsellemme kiitosta. Tästä aukeaa ilon ja täyttymyksen tie sydämeen ja luo turvallisuuden ja luottamuksen tunnetta. Voimme aina pyytää henkimaailmaa ja enkeleitä tulemaan luoksemme, kun siltä tuntuu ja ottaa heiltä vastaan tätä runsauden energiaa.

Henkinen hyvinvointi, ilo, täyttymys ja luottamus ovat elämän magneetti. Päästetään meditaation avulla irti materiaan ja rahaan liittyvistä kahleista ja tottumuksista ottamalla samalla vastaan puhdasta rakkauden energiaa. Näin huomaamme kuinka meistä huolehditaan ja annetaan kaikki tarpeellinen. Jätetään turha huolehtiminen taakse ja luotetaan, että meitä autetaan niin materiassa kuin rahassa. Näin syntyy kevyt ja rauhallinen olo ja sisäinen tasapaino auttaa näkemään asiat selvemmin ja oikein.

Halutessasi henkilökohtaisen tarot-tulkinnan olen tavoitettavissa päivittäin palvelunumerostani 0700-94002 (2,38€/min)

Teen myös ajanvarauksella 30 minuutin tulkintoja (40€) sekä kirjallisia tulkintoja (60€). Voita varata ajan soittamalla tai laittamalla viestiä numeroon 040 7270106.

-Mirva

Instagram @mirva_emilia

Facebook Tarot-tulkitsija Mirva Emilia

 

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *