Hae
Mirva Emilia

Tarot-torstai

Ihanaa torstaita! Täällä on päivä lähtenyt hyvin käyntiin, lapset on koulussa ja mää oon meidän Tahvo -kissan kanssa kaksin kotona ? Näin torstaisin lapsilla on aina pitkä päivä, Niksu pääsee vasta kolmelta koulusta ja Julia haluaa mennä eskarista suoraan kerhoon. Äänekkäämpi elämä täällä jatkuu siis vasta iltapäivällä. Ajattelinkin käydä tänään vasta lounas jälkeen kävelyllä, niin on ilmakin vähän lämmennyt. Nautitaan vielä vähän lämpöisemmästä ilmasta pilvisyydestä huolimatta, viikonlopuksi onkin luvattu viileämpää ja epävakaisempaa ilmaa. Ollaan kyllä saatu nauttia aivan ihanista keleistä ja jospa tämän epävakaan sään aikana lumikasatkin vajoasi kunnolla alemmas ?

Mutta nyt tarotviestin pariin. Käytän tänään The Moonchild Tarotteja. En vaan voi tarpeeksi kehua tätä värimaailmaa mikä korteissa on. Niin kauniin hempeää ❤ Sulje hetkeksi silmäsi ja keskity sydämeesi ja tähän hetkeen. Valitse sitten intuitiivisesti alla olevasta kuvasta sinua puhuttelevin kortti ja lue alta kortin viesti.

Vasen kortti on numero 1

Keskellä oleva kortti on numero 2

Oikealla oleva kortti on numero 3

1. Maljojen Ässä

Sydämesi ja ajatuksesi haluavat tuoda uusia ideoita esiin, kuuntele mitä ne voisi olla ja lähde toteuttamaan niitä. Anna itsesi kasvaa, kehittyä ja menestyä tuoden intohimoasi esiin. Olemalla oma itsesi ja tekemällä omalla tyylilläsi kopioimatta muita tulet elämään runsaudellista ja onnellista elämää. Älä siis pidättele itseäsi! Kortti pyytää myös juhlimaan jo tähän astisia saavutuksia ja nauttimaan rakkaudesta ja ystävistä.

Tämä on myös anteeksiantamisen kortti. Jos olet kokenut surua tai pettymystä ihnissuhteissa niin pyri silti keskittämään ajatuksesi anteeksiantoon. Surun ja pettymyksen tunne vievät energiatasoasi koko ajan vain alemmas ja alemmas, jolloin kaikki kauneus ympärillä jää näkemättä. Joskus anteeksianto voi olla hedelmällisempää kuin se, että pitää liian tiukasti kiinni omasta päättäväisyydestä vaikka tuntuisikin siltä, ettei itsellä olisi mitään anteeksi pyydettävää. Silti se voisi avata hyvän keskustelun toisen kanssa saaden asiat uudelleen järjestykseen. Työskentele sydämesi kanssa ja mieti mitä voisit tehdä, jotta suru ja pettymys irtaantuisi sinusta.

2. Sauvojen ritari

Tämä on oikea itsevarmuuden, rohkeuden ja toiminnan kortti. Kohtaa itsevarmasti ja rohkeasti tulevat haasteet mitä elämä eteesi tuo. Olet vahva ja tietoinen siitä, miten missäkin tilanteessa sinun tulee toimia. Luota itseesi ja intuitioosi. Liiallisella miettimisellä uudet hyvät mahdollisuudet voivat mennä sivu suun, joten ole rohkea ja ota vastaan ne muutokset mitä elämä tuo ja mitkä tuntuvat hyvältä. Huomioi kuitenkin mitä riskinottaminen tuo, ja valmistaudu siihen. Luo sääntöjä tai tapoja joiden mukaan toimit, jos vastaan tulee vastoinkäymisiä. Kun suunnittelee etukäteen hyvin miten toimia, niin silloin mahdolliset eteen tulevat haasteet saa kukistettua sydämen kautta, eikä egon kautta.

3. Lanttien kolmonen

Millä tavalla sinä voisit laajentaa ja kehittää omia unelmiasi? Mitä voisit tehdä vielä vähän enemmän, jotta haaveesi toteutuu? Muista, että kaikkea ei tarvitse yrittää tehdä yksin vaan yhteistyöllä on voimaa. Iloitse muiden kanssa tekemisestä ja iloitse myös toisten saavutuksista. Näin vetovoima ja koko maailmankaikkeus tarjoaa myös sinulle suuria onnistumisia. Kortista hehkuu iloisuus, tanssillisuus, yhteisöllisyys ja onnellisuus. Unelmat lähtevät toteutumaan kun tekee asioita ilon ja rakkauden kautta. Tämä energia vetää puoleensa runsautta. Kortti pyytääkin kääntämään katseen omaan ajattelumaailmaan. Millä tavalla ajattelet voimavarojasi ja omaa tekemistäsi? Millä mielellä teet asioita? Jos mieli on koko ajan pettymyksen ja epäonnistumisen pelossa, niin silloin ei tee asioita täysillä. Mutta silloin kun ajatukset on toiveikkaat ja osaa olla kiitollinen ihan jokaisesta asiasta mitä ympärilleen on saanut ja mitä saavutuksia on tehnyt niin silloin elämässä alkaa tapahtumaan jänniä, rakkaudellisia asioita.

Valoa ja rakkautta päivääsi!

Muistathan, että halutessasi henkilökohtaisen tarot-tulkinnan olen tavoitettavissa päivittäin palvelunumerostani 0700-94002 (2,38€/min).

Voit varata itsellesi myös ajan puolen tunnin tulkintaan (40€), 15 minuutin tulkintaan (25€) tai voit tilata kirjallisen tulkinnan sähköpostiisi (60€) numerosta 040 7270106. 

-Mirva

Instagram @mirva_emilia

Facebook Tarot-tulkitsija Mirva Emilia

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *