Hae
Mirva Emilia

Viikon tarot: Lanttien ritari – uuden kylvön aika

Ihanaa uutta viikko ja tervetuloa viikon tarotin pariin. Tähän viikkoon nousi itsevarma Lanttien Ritari, joka päättäväisyydellään ja rohkealla energialla laittaa uusia verkkoja vesille ja uusia siemeniä kasvamaan. Siemenet ovat meidän ideoita, ehkä osa on sellaisia mitkä ovat hautuneet jo pidemmän aikaan mielessämme ja nyt on aika rohkaistua, voittaa esteet ja laittaa siemenet kasvamaan. Muista, että niin kuin siemenet, ne kasvavat hitaasti. Ne valmistautuvat ensin mullan alla samalla tavalla kuin ajatuksissamme ideat ja lähtevät sieltä pikkuhiljaa nousemaan ja kantamaan hedelmää.

Hitaasti kypsyminen on kaiken alku ja juuri. Jos emme kypsyttele hitaasti ja valmistauduta ehkä jopa suureen menestykseen ja voiton riemuun niin emme osaa käsitellä sitä kaikkea mitä eteemme siemenen kypsyminen voi tuoda. Nyt kuitenkin siemenet eli ajatukset ovat kypsyneet mullassa eli ajatuksissamme tarpeeksi kauan ja nyt on tosissaan aika laittaa itsensä likoon. Tehdä seuraava siirto. Mitä ikinä se sinun kohdallasi tarkoittaakaan. Tämä siemen on tulevaisuuden alku, mikä johdattaa suuren puun kasvamiseen. Puussa loistaa kauniit ja terveet vihreät lehdet  ja runko on paksu sekä tukeva. Runko pitää meitä pystyssä silloin kun tuulee ja myrskyää ja lehdet muistuttavat myrskynkin hetkellä niistä toteutuneista unelmista ja asioista, joita olemme saaneet aikaan.

Silloin kun elämämme on uuden vaiheen alla, uuden kylvön ajassa testataan omia voimavaroja ja sitä, kuinka paljon on valmis antamaan tulevalle uudelle ajalle. Alku ei varmasti ole helppoa kun mennyt, ehkä helpompi elämä kolkuttelee välillä ovelle mutta omassa päätöksessä pysyminen tukee niitä arvoja missä haluaa tällä hetkellä olla. Mikään ei tule valmiina eteemme ja kärsivällisyyttä tarvitsemme välillä paljon ja uuden oppimista, mutta jos nämä asiat vievät sinne missä tahdomme olla niin miksei sitä omaa polkua lähtisi rakentamaan. Jos oma polku ei ole avautunut ja tuntuu, ettei tiedä missä oma paikka oikein olisi niin ei hätää. Jokaisen oma paikka löytyy sydämestämme ja kun olemme valmiita vastaanottamaan sen tiedon, mikä siellä on pääsemme aloittamaan siemenen kasvattamisen. Ei kannata eikä tarvitse hätäillä asioiden suhteen vaan antaa kehon ja mielen valmistautua tulevaan. Ja kun nämä ovat valmiita niin silloin anna palaa!

Olen tekemässä 26.3.24 Helsingissä Uudenmaankadulla tarot-tulkintoja sekä energiahoitoja. Voit varata alla olevasta 040 -alkuisesta numerosta oman aikasi kumpaan tahansa.

Halutessasi henkilökohtaisen tarot-tulkinnan olen tavoitettavissa päivittäin palvelunumerostani 0700-94002 (2,38€/min.)

Teen myös ajanvarauksella 30 minuutin tarot-tulkintoja puhelimitse (40€). Voit varata aikasi numerosta 040 7270106.

-Mirva

Instagram @mirva_emilia

Facebook Tarot-tulkitsija Mirva Vilokkinen

TikTok Mirva Emilia

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *