Hae
Mirva Emilia

Viikon tarot: Tappio – avaa sisäinen voimasi

Viikon tarotkortiksi nousi Tappio, joka on vahva menettämisen pelon kortti. Omat ajatukset tuovat hyvin usein pinnalle pelkoa menetyksestä ja negatiivisia ajatuksia sekä yrittää tuoda esiin puutteita omasta elämästä. Näiden ajatuksien sijaan viikon tarotkortti pyytääkin sinua katsomaan ympärillesi ja omaa sisintäsi ja muistuttaa itseäsi kaikesta kauneudesta mitä sinussa ja ympärilläsi on.

Tappio ei saa hallita sinua vaan sinä sitä

Jos keskittyy mielessään ja ajatuksissaan kielteisyyteen ja puutteeseen, se heijastuu väistämättä niin omaan sisäiseen kehitykseen ja itsensä toteuttamiseen kuin myös ulkopuolelle. Vedämme puoleemme niitä asioita mitä mielessämme ajattelemme ja jos mielemme on negatiivisten ajatuksien vallassa niin se saa sinusta otteen. Yhtäkkiä huomaakin, että on jäänyt kiinni huonoihin ajatuksiin ja päivittäiset hyvät asiat eivät tunnu miltään vaan odottaa jotain suurempaa ja isompaa. Mutta toisiko tämä suurempi ja isompi asia onnellisuutta ja tasapainoa elämääsi? Tutki sisimpääsi ja itseäsi, sillä onnellisuus mitä etsit, voikin löytyä sieltä ❤️ Sinä olet koko maailmankaikkeuden onni ja valo!

Luota elämään, luota itseesi

Usko ja luota siihen, että asiat menevät juuri niinkuin niiden kuuluukin mennä. Pystyt nousemaan näiden huonojen ajatusten ja pelkojen yläpuolelle. Sinusta löytyy todella paljon voimaa ja rohkeutta saada taas tasapainosi hallintaan. Tuo itseäsi ja ajatuksiasi rohkeasti esiin ja tunne itsesi jo tässä vaiheessa voittajaksi, sillä olet juuri noussut pelkosi yläpuolelle ja voittanut sen! Jo pelkästään ajatuksien suunnan vaihtaminen on merkki siitä, että sinusta löytyy halua ja sisua lähteä tästä tappion pelosta pois.

Opettele näkemään niin tappiossa voittoa kuin myös ongelmissa mahdollisuus uuteen kasvuun. Näin ajatuksesi tekevät huomattavan muutoksen ja ajatuksesi lähtevät taas selkiintymään ja elämänlaatusi paranee. Negatiivinen mieli ja ajatukset ottavat meistä äkkiä otteen mutta sallitaanko me itsellemme sen? ❤️

Tavoitat minut myös päivittäin palvelunumerostani 0700-94002, hinta 2,38€/minuutti ❤️

Aurinkoista sunnuntaita ☀️

-Mirva

Instagram @mirva_emilia 

Facebook Tarot-tulkitsija Mirva Emilia 

 

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *