Hae
Mirva Emilia

Viikon tarot: Sauvojen Kuningatar – mikä on sinun seuraava askel?

Viikon tarotkortiksi nousi Sauvojen Kuningatar, joka luo hyvin määrätietoista mutta samalla lempeän kaunista ja puhdasta energiaa ympärille. Sauvojen Kuningatar on omalla työllään saavuttanut paikkansa omalla polulla ja tämä kortti vahvistaakin sen, että myös me olemme menossa tässä hetkessä juuri oikeaan suuntaan. Omista haaveista ja unelmista tulisi nyt puhua ääneen eikä jättää niitä vain omaan tietoon.

Sauvojen Kuningatar tietää mitä hän tekee ja hänen energia on niin kaunista, että se suorastaan vetää puoleensa uusia ideoita ja ihmisiä. Niinhän se on, että kun teemme hyvää, tulemme saamaan hyvää takaisin. Tämän kortin myötä pyydetään, että keskitymme sitoutumaan omiin unelmiin konkreettisesti. Mitä siis voisit tänään ja tällä viikolla tehdä, jotta olisit taas yhden askeleen, tai jopa useamman askeleen lähempänä haaveitasi ja unelmiasi?

Mitä itsevarmuus tarkoittaa sinulle?

Itsevarmuutta ja omaa ”valtaa” voi käyttää kahdenlaisesti. Joko toisten auttamiseksi ja hyödyksi tai toisten jyräämisessä näkemättä heidän ajatuksia eli toisinsanoen mennä oma etu edellä. Sana valta on todella vahva ja valitettavan usein sitä osataan käyttää väärin, mutta sen kyllä maailmankaikkeus jollain lailla aina korjaa. Kukaan ei voi käyttää valtaansa liian kauaa väärin, sillä vaikka kuinka kliseistä se olisikin niin rakkaus ja hyvyys voittaa aina. Johan sitä lapsillekin näytetään jo lastenohjelmissa, että vaikka kuinka yritetään saada haluama väärän kautta mahdollisimman nopeasti ja isosti niin aina se tulee kolahtamaan jollain lailla omaan nilkkaan.

Valta ja itsekkyys kulkeekin käsikädessä ja olisikin hyvä osata olla nöyrä ja tehdä asiat kiitollisuudella. Omia haaveita ja unelmia kohti voi kulkea itsevarmasti, kunhan energia pysyy rakkaudellisena ja avoimena. Ja uskopa vaan niin tätä energiaa kun ylläpitää niin silloin lähtee asioitakin tapahtumaan ja universumi on meidän puolella. Itsevarmuus ja sen tuoma vahva ja päättäväinen energia ei anna jättää asioita puolitiehen vaan tällä energialla laitetaan asioita tapahtumaan, jotta ne omat unelmat täyttyisivät. Mikään ei tapahdu hetkessä ja useimmiten takaa löytyy suuri määrä työtä, mutta sen matkan päässä on, näkyy ja tuntuu se suurin palkkio mitä voit työlläsi ja intohimollasi saada. Eli unelmasi.

Halutessasi henkilökohtaisen tarot-tulkinnan tavoitat minut päivittäin klo 9-23 palvelunumerostani 0700-94002 (2,38€/min).

Teen tulkintoja myös ajanvarauksella. Voit varata oman aikasi 30 minuutin tarot-tulkintaan (40€) tai pyytää kirjallisen tulkinnan sähköpostiisi (60€) numerosta 040 7270106.

-Mirva

Instagram @mirva_emilia

Facebook Tarot-tulkitsija Mirva Vilokkinen

 

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *