Hae
Mirva Emilia

Tänä tarot-torstaina enkelikortit antavat viestin

Tänä torstaina enkelikortit vetivät vahvasti puoleensa. Näin torstaisin mietin aina, että mikä tarotpakka resonoi eniten ja valitsen sen mukaan pakan. Tänään kuitenkaan mikään tarotpakka ei vetänyt puoleensa vaan enkelikortit pyysi antamaan viestin. Tarot-torstaissa viestin tuojana toimii poikkeuksellisesti ihanat Valon enkelit -kortit. Nämä enkelikortit on äitini vanhat, varmasti lähemmäs 20 vuotta vanhat.

Enkelit on vahvasti mukana tässä tulkinnassa ja voit pyytää myös omaa suojelusenkeliäsi valitsemaan kanssasi kortin. Sulje ensin silmäsi ja avaa yhteys enkeliisi. Valitse sen jälkeen sinua puhuttelevin enkelikortti.

Vasen kortti on numero 1

Keskellä oleva kortti on numero 2

Oikealla oleva kortti on numero 3

1. Antautuminen

Älä vastusta itseäsi kulkemasta elämän virran mukana. Vanhat tottumukset ja jyrkät mielipiteet ovat omaa egoa, mikä aiheuttaa vastarintaa kaikelle hyvälle elämässä. Vanhoista tottumuksista ja jyrkistä mielipiteistä irtaantuminen vapauttaa uutta energiaa omaan käyttöön. Kiinni pitäminen jostain vanhasta ja ehkä jopa turhasta ajatuksesta ja käytöksestä vie niin paljon omaa energiaa hukkaan, joten anna näiden ajatusten ja tottumusten vaihtua viisauteen ja iloon. Älä pidättele itseäsi vaan anna elämälle mahdollisuus kuljettaa sinua uuteen, rakkaudellisempaan suuntaan.

2. Hyväksyminen

Kortti pyytää hyväksymään aidosti niin oman itsensä kuin myös muut. Hyväksyminen on rakkautta, siihen ei kuulu tuomitsemista tai syyttämistä. Hyväksyminen on täydellistä rakkautta haluamatta muuttaa ketään joksikin muuksi. Meidät on luotu tänne tuomaan oma itsemme, miksi emme hyväksyisi itseämme ja muita sellaisena kuin olemme kantamatta kaunaa tai vihaa? Vihan energia on niin voimakas, että se helposti syövyttää rakkauden ja hyvyyden tunteet ja näihan tunteisiin enkelit pyytävät nyt kiinnittämään oman huomion. Miksi et hyväksyisi itseäsi ja muita sellaisena kuin olemme ja jakaisi puhdasta valoa ja rakkautta itsellemme ja muille?

3. Runsaus

On sinun aikasi antaa rakkauden ja runsauden virrata elämääsi. Muista, että ansaitset kaiken runsauden mitä elämääsi olisi tulossa ja vielä enemmänkin! Avaa sydämesi ja energiasi runsaudelle. Kun uskot ja luotat siihen, että ansaitset enemmän niin silloin vedät maailmankaikkeudesta sitä mukaasi. Nauti kaikesta mitä sinulla jo on, silloin enkelit ja maailmankaikkeus antavat lisää. Jotta tuntisit rakkautta niin avaa sydämesi itsellesi ja muille. Tee niitä asioita, jotka tuovat iloa elämääsi ja ole kiitollinen kaikesta. Muista, että ansaitset rakkautta, runsautta, iloa, onnellisuutta ja runsautta.

Halutessasi laajemman tarot-tulkinnan (käytän myös enkelikortteja tulkinnoissa) olen tavoitettavissa päivittäin klo 9-23 palvelunumerostani 0700-94002 (2,38€/min.)

Voit varata itsellesi ajan myös puolen tunnin tarot-tulkintaan (40€) tai tilata kirjallisen tulkinnan sähköpostiisi (60€) numerosta 040 7270106.

-Mirva

Instagram @mirva_emilia

Facebook Tarot-tulkitsija Mirva Emilia

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *