Hae
Mirva Emilia

Kohtaaminen unessa parantaja setäni kanssa

Viime yönä tapahtui, tai oikeastaan aamuyöstä tapahtui outoja asioita kun edesmennyt parantaja setäni ilmestyi pitkästä aikaa uneeni. Olen kirjoittanut hänestä aiemminkin blogiini kun hän uneeni tuli ja kerron nyt tässä mitä viime yönä oikein tapahtui.

Muistan, kun setäni tuli meille ja kuinka ujostelin häntä joka kerta tosi paljon. En tiedä miksi, mutta ujous pienelle tytölle tuli joka kerta kun Matti saapui viininpunaisella autollaan pihaan. Tunsin viime yönä unessa tämän saman ujouden ja ensi alkuun vähän kulmien alta häntä katselin. En muista/tiedä missä olimme, mutta ensin olimme jonkun talon pihassa missä hän jutteli joidenkin kanssa. Paikka oli kuitenkin energialtaan tuttu, koska Matti tuli hyvin rennoin askelin paikalle. Siirryimme sisälle ja Matti meni istumaan sohvan reunaan. Mulle tuli vahva tunne, että haluan mennä hänen viereensä ja halusin olla häntä todella lähellä. Menin jostain syystä makaamaan kyljelleni sohvalle ja pääni oli kiinni Matin kyljessä. Tunsin miten hyvä olla siinä oli ja turvallista. Tuntui siltä, että vihdoin uskalsin mennä hänen lähelleen eikä ujous enään painanut mieltä.

Matti oli henkiparantaja ja hän teki ihan huikeaa työtä. Kun makasin hänen vieressä hän laittoi kätensä vasemman korvani alapuolelle, leukanivelen kohdalle. Minulla on ollut leukanivelet välillä tosi kipeät ja olenkin käynyt avaamassa niitä hierojalla. Kun Matti laittoi kätensä poskelleni ja kaulalleni tunsin valtavaa lämpöä. Matti alkoi samalla mumisemaan jotain. En saanut selvää mitä, mutta sen aikana lämpö voimistui ja alkoi tuntumaan kuin jokin olisi vetänyt leukanivelestäni jotain ja taustalla alkoi piippaamaan kuin sairaalaan sydän monitori kun sydän lakkaa lyömästä. Tunne poskessani oli todella vahva ja ihan kuin sieltä olisi imetty jotain pois. Minulla oli samaan aikaan tosi kevyt olo ja samaan aikaan todella pelokas. Tuntemukset oli todella voimakkaita ja Matti myös huomasi tämän. Siinä hetkessä hän sanoikin rauhallisesti ”Mirva, sinulla ei ole mitään hätää”. Luotin Mattiin ja lopetin pelkäämisen ja samaan aikaan tuntui kuin olisin oikeasti irronnut kehostani irti! Olo oli niin kevyt, puhdas ja rauhallinen. Kun heräsin ja havahduin tähän oloni oli samaan aikaan todella hämmentynyt ja samalla tuntui kuin olisin ollut irti patjasta. Tämä kokemus oli todella voimakas. Kun heräsin olin täysin samassa kylkiasennossa, saman suuntaisesti – oikea puoli tyynyssä ja vasen poski, jossa Matti piti kättä oli lämmin ja oudon tuntuinen ja jalat oli samalla tavalla koukussa kuin unessakin.

Hetken sängyssäni hengittelin ja jatkoin unia selällään. Ilmeisesti Matti ei ollut vielä saanut hommaansa hoidettua, sillä tunsin miten rintakehäni aina päälakeeni saakka tuli lämpöiseksi ja ihan kuin jokin olisi vetänyt päälakeani. Tunne oli rauhallinen ja tunsin olevani turvassa koko ajan. Mitään pahaa ei siis tapahtunut missään vaiheessa. Tästä taas kun heräsin tunsin syvää kiitollisuutta. Kiitin monta kertaa Mattia ja hänen parantavasta energiasta. Samaan aikaan kuitenkin tunsin surua siitä, etten voi mennä halaamaan häntä fyysisesti ja kiittää niin. Tiedän kuitenkin, että hän on aina luonani jos häntä tarvitsen tai pyydän apua 🩷 Taas tuli vahva kokemus siitä, miten meidän ja henkimaailman välissä on vain valkoinen hennon keveä verho.

-Mirva

Instagram @mirva_emilia

Facebook Tarot-tulkitsija Mirva Vilokkinen

TikTok Mirva Emilia

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *