Hae
Mirva Emilia

Oman elämän rajoittaminen on turvallista, mutta tylsää

Oman elämän rajoittaminen on turvallista ja turvallinen elämä tuo itsellesi turvallisuuden tunnetta ja helpotusta. Oletko kuitenkaan koskaan miettinyt, että rajoitat itseäsi liikaa? Rajoitat itseäsi niin, ettet pääse eteenpäin. Oman elämän tekee helposti liian arkimaiseksi ja näin ollen myös kangistuu omiin kaavoihin. Mitäs sitten, jos asiat ja elämäntilanteesi muuttuvat etkä voikaan enään turvautua näihin vanhoihin kaavoihin, mitkä olet itsellesi luonut?

Viikon tarotkortiksi nousi häirinnän kortti, mikä kehottaa sinua laajentamaan elämänkatsomustasi. Oma mieli usein estää meitä menemästä ja toimimasta vaikka ehkä järki kuitenkin sanoisi toisin. Meidän mieli yrittää rajoittaa meitä ja yrittää pitää meidät siinä tutussa ja turvallisessa elämäntilanteessa. Tämän kortin myötä kuitenkin sinun tietoisuus alkaa heräämään ja alat vapautumaan rajoittuneisuudesta, jotka estävät sinua onnistumasta ja saavuttamasta sinun päämääriä. Muista, että sinä teet elämästäsi oikeanlaisen matkan.

Oman elämän rajoittaminen tuo turvaa

Omia ajatuksia ja aikomuksia kannattaa miettiä tarkkaan eikä lähteä suinpäin tuleen. Oman elämän rajoittaminen tuo turvaa varsinkin silloin, kun edessäsi on isoja tai pieniä valintoja. Edessäsi voi olla kaksi vaihtoehtoa, joiden välillä sinun on vaikea valita. Kun päätät valita toisen reitin oma mieli ja sisäinen ääni tulee väistämättä vastarintaan ja väittää toista vaihtoehtoa paremmaksi. Usein päätöksiä tehdessä huomaa, kuinka päätöksen tehdessä alkaa jossittelemaan. Jospa se toinen vaihtoehto sittenkin olisikin parempi vaikka oikeasti tiedät, että olet valinnut juuri oikean tien. Luota itseesi ja omiin ajatuksiisi, vaikka se olisi turvallisen elämän ulkopuolella.

Se, miten omat ajatuksesi alkavat laukkaamaan päätöksen teossa ja kuinka ristiriitaiset ne ovat niin silloin on hyvä antaa asioiden mennä omalla painolla ja odottaa asioiden selviämistä  omalla ajallaan kuin, että ryntäisit suin päin tuleen. Päätöksen teot ovat aina vaikeita, mutta uskon että kun kuuntelet syvälle itseäsi ja sisintäsi niin sieltä saat oikean vastauksen. Joskus se voi viedä aikansa, mutta kun sieltä vastaus tulee niin silloin se on myös se oikea. Älä anna liikaa oman mielesi rajoittaa sinua vaan uskalla hypätä sieltä turvallisesta elämästä välillä pois ja olla rohkea tekemään omat valintasi. Sinä olet elämäsi tähti, seuraa siis omaa sydäntäsi ❤️

Viime viikon tarotkortti avasi sinun mahdollisuuksia muutoksiin ja antaa uusille mahdollisuuksille tulee. Viime viikon tarotkortin pääset lukemaan tästä.

-Mirva 

Instagram @mirva_emilia

 

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.