Hae
Mirva Emilia

Viikon tarot: Miekkojen ritari – käsittelemättömät tunteet

Viikon tarotkortiksi nousi Miekkojen ritari, joka on tekemisen ja intuition kortti. Se, mitä intuitio nyt pyytää tekemään niin ota haaste vastaan ja keskity tähän hetkeen. Miekkojen ritari ei liiaksi mieti mennyttä saatikka tulevaa vaan keskittyy tähän hetkeen ja tämän hetken mahdollisuuksiin. Näe, mitä sinulle tarjotaan juuri nyt. Onko se rauhaa vai jotain tekemistä. Siihen kannattaa nyt tarttua, sillä Miekkojen ritarin energia on sellaista mikä voi auttaa unelmien saavuttamisessa.

Vuosi on loppumaisillaan ja tätä vuotta voisikin hieman miettiä, mitä se on pitänyt sisällään ja onko jotain sellaista jäänyt tekemättä tai kokematta mitä haluaisit. Jos et ehdi näitä tekemään enään tämän vuoden puolella niin mieti, miten voisit toteuttaa sen vuonna 2024. Mitä tarvitset, jotta unelmasi toteutuu ja millä tavalla sen saat. Kaikki on mahdollista, ja suuremmat unelmat voivat vaatia enemmän itseltään ja joidenkin asioiden muuttamista. Ei kannata olla liian tiukasti kiinni jossain vanhassa periaatteessa tai tavassa vaan lähteä muuttamaan niitä, jotta unelmat lähtevät liikkeelle. Välillä se voi tehdä tiukkaakin – onhan muutokset aina muutoksia, mutta kun tietää mikä muutoksen päässä odottaa niin se kyllä kannattaa.

Miekkojen ritari on hyvin tavoitteellinen ja jos joskus tuntuu, että ajatukset huitelevat missä sattuu niin niihin kannattaa kyllä pysähtyä – pakoiletko jotain käsittelemätöntä tunnetta kiireen kautta? Nyt voisi olla hyvä hetki kuunnella tätä tunnetta vai haluatko kantaa tätä käsittelemätäntä tunnetta vielä vuotena 2024? Riippuen toki käsittelemättömästä tunteesta sen käsittelyaika voi olla joskus pidempi ja joskus lyhyempi mutta pääasia olisi, että sitä lähtisi purkamaan. Näin päästät itsesi vapaaksi turhautuneesta energiasta ja jopa pysähtyneisyydestä. Jos pidämme itsemme koko ajan kovin kiireellisinä emme näe ympärillä ja itsessämme olevaa kauneutta. Kaikista tärkeintä on pitää itsestään huolta ja kääntää ne isoimmatkin kivet ja katsoa mitä niiden alta löytyy. Sieltä voi tupsahtaa esiin ties millaisia asioita ja uusia kokemuksia.

Jotta intuitiomme ja kehomme toimii kunnolla sisimpämme tarvitsee ravintoa. Intuitiomne tarvitsee luovuutta, vapautta, metsän henkeä, rauhoittumista ja kaikkea mikä vahvistaa omaa henkistä hyvinvointia. Kun taas fyysinen kehomme tarvitsee tottakai ruokaa ja liikkumista. Näistä ei kuitenkaan pidä ottaa stressiä vaan antaa kehollemme kuuntelevat korvat ja auttaa sitä kautta itseämme.

Halutessasi henkilökohtaisen tarot-tulkinnan olen tavoitettavissa päivittäin klo 9-23 palvelunumerostani 0700-94002 (2,38€/min.)

Voit myös varata itsellesi ajan 30 minuutin tarot-tulkintaan (40€) numerosta 040 7270106.

-Mirva 

Instagram @mirva_emilia

Facebook Tarot-tulkitsija Mirva Vilokkinen

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *