Hae
Mirva Emilia

Viikon tarot: Voima – kasvata sisäistä voimaasi

Voima nousi tämän viikon tarotkortiksi, joka kuvastaa omaa sisäistä voimaa, vahvuutta ja rohkeutta. Kortti antaa sinulle vahvaa energiaa ja voimaa jättää koettelevat ajat taakse ja lähteä keräämään omaa sisäistä voimaa ja lujuutta, jotta löydät tien kohti aurinkoa.

Elämässä tulee asioita ja hetkiä, kun ulkopuolelta tulevat asiat yrittävät horjuttaa omaa tietoisuutta itsestä ja aletaan kyseenalaistamaan omaa tekemistä. Näiden koettelemusten ei tarvitse kuitenkaan lannistaa omaa tahtoa tulevaisuudesta ja omasta edistyksestä. Paras takaisin laukaus epäilijöille on ottaa näistä hetkistä uutta voimaa sekä uskoa ja puhtia omaan itseen ja omaan tekemiseen.

Uskon horjuessa sisäinen Voima palauttaa oman lujuuden ja tahtotilan

Uskoa omaa itseään kohtaan voi horjuttaa omat epäilevät ajatukset itsestä tai ulkopuoliset negatiiviset energiat. Nämä häiritsevät energiat ja ajatukset vievät äkkiä mukanaan ja silloin on hyvä muistuttaa itseä siitä, miksi juuri niitä omia asioita tekee. Mitä kaikkea ihanaa ja hyvää ne asiat elämään tuo. Olenkin usein miettinyt, että miksi toisten ihmisten tekemisiä kyseenalaistetaan niin paljon. Miksi yritetään negatiivisella asenteella pilata toisen hyvää edistystä ja mitä tällä tavoitellaan? Kenenkään menestystä tai toiveiden täyttymistä ei pitäisi kyseenalaistaa negatiiviseen sävyyn vaan kannustaa ja luoda hyvää ympärille.

Jotta tämä negatiivinen energia ei vaikuttaisi liian syvälle omaan itseen ja sydämeen, niin silloin sisäiselle voimalle tulee käyttöä. Tarvitaan valtavaa voimaa ja energiaa siihen, ettei tämä negatiivisuus pääse läpäisemään itseä. Viikon tarotkortti antaakin tätä vahvaa energiaa nyt joka puolelle ja ympäröi meidät omalla sisäisellä voimallamme. Ota sinäkin tämä energia vastaan ja pidä oma sisäinen voimasi tallessa, jos sitä yritetään horjuttaa ❤️

-Mirva

Instagram @mirva_emilia

Facebook Tarot-tulkitsija Mirva Emilia

 

 

2 kommenttia

  1. Raija kirjoitti:

    Kiitos, tätä todella tarvitsen tähän viikkoon kun alkavaa muistisairautta sairastava isäni joutui pe hoivakotiin jota ei hyväksy ja ymmärrä.
    Koe hirveitä oloja sen suhteen ja se vie voimia, äiti nukkui pois 8.11. ja koko elämä meni päälaelleen. Omassa voimassa pysyminen on haaste !

    • Mirva Emilia kirjoitti:

      Voi ei, kurja kuulla ? Kovasti tsemppiä sulle! Ota nyt kaikki energiat mitä kortista saat ja muista myös kaiken tämän keskellä pitää itsestäsikin hyvä huoli ❤️

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.