Hae
Mirva Emilia

Alitajunta tuo tärkeimmät tunteet ja ajatukset – oletko valmis kohtaamaan ne?

Omat tunteet ja ajatukset kumpuavat syvältä sisimmästäsi ja ne ovat ne kaikista tärkeimmät asiat mitä alitajunta yrittää meille sanoa. Siksi onkin tärkeää opetella kuuntelemaan omaa sisäistä ääntä ja myöskin uskaltaa kohdata ne. Yleensä haluamme sivuuttaa negatiiviset ajatukset tai sellaiset mitkä eivät mielestämme olekaan niin hyviä tunteita kuin ajattelimme. Sillä hetkellä yritämme löytää ainoastaan hyviä ajatuksia ja tunteita ja otamme vain niitä huomioon, koska emme halua tuntea negatiivisia tunteita.

Negatiiviset tunteet ja ajatuksetkin tulevat kuitenkin alitajunnastasi, joten myös ne huonotkin tunteet kannattaa ottaa huomioon ja miettiä, miksi nämä ajatukset tulivat juuri minulle. Esimerkiksi jos takana on ero parisuhteesta voi tulla hyvinkin kiukkuisia ajatuksia ja tunteita toisesta ihmisestä ja yhteisestä elämästä. Silloin kannattaa pysähtyä ja kuunnella, että miksi haukun ja nälvin asioita mikä tapahtui menneisyydessä. Menneisyyden asioilla ei ole enään tässä hetkessä eikä tulevaisuudessa merkitystä. Mieti, kuinka pääsen katkeruudesta pois ja luon itselleni sellaisen elämän missä minun on hyvä olla.

Alitajunta tuo esiin omaperäiset ideat

Viikon tarotkortiksi nousi Miekkojen Ässä. Nyt kysynkin sinulta, oletko valmis kohtaamaan alitajunnastasi tulevat tunteet ja ajatukset? Nimittäin nyt on niiden aika. Ajatuksia ei tarvitse epäröidä vaan ota ne avosylin vastaan. On aika mennä kohti selkeyttä ja henkistä tasapainoa. Aivan uudenlainen energia on nyt vapautumassa sinusta ja kortti kuvaakin rohkeutta kutsua asioita oikeilla nimillä. Katso asioita laajemmasta näkökulmasta, näin voit havaita suuria muutoksia ajattelutavassasi, joita ehkä vielä jokin aika sitten pidit aivan mahdottomina. Anna ideoiden kasvaa ja tuo niitä esiin.

Kortin pilvet väistyvät ja olet menossa kohti uutta ja uudenlaista energiaa. Miekkojen Ässä kuvaa mieltä, joka on noussut epäröinnin yläpuolelle. Ajatuksesi selkiintyvät ja saat aivan uudenlaista tietoisuutta, kekseliäisyyttä ja omaperäistä ajattelua. Suhtaudu itseesi spontaanisti ja säilytä mielesi selkeänä ja tasapainoisena, näin mielesi palvelee sinua parhaalla mahdollisella tavalla. Muista, että kun teet parhaasi asioilla on silloin myös tapana järjestyä.

Tämän viikon kortti kuvastaa sisäistä viisautta ja uudenlaista energiaa kun taas viime viikon tarotkortti kuvaa sisäistä kauneutta. Oman sisimpäsi ja henkistä hyvinvointiasi et voi harjoittaa nostamalla puntteja vaan hiljentymällä. Hyvän mielen päivä – aloita päiväsi meditaatiolla postauksessa kerron vinkkejä, kuinka aloitat päiväsi omaa kehoasi kuunnellen ❤️

-Mirva

Instagram @mirva_emilia

Ps. Haluatko, että teen sinulle henkilökohtaisen tarottulkinnan? Laita viestiä instagramin puolella tai puhelimitse numeroon 0407270106 ❤️

 

2 kommenttia

  1. Hannele kirjoitti:

    Mistähän johtuu tämä, kun kuitenkin niiiin moni lukee tämän postauksen ja samaistuu siihen, tietäen tai tiedostamatta hyväksyy kirjoituksen/uskoo, ottaa toivonkipinää.Että,että itse suhtaudun tähänkin näin, kuitenkin sanoissa on perää.

    • Mirva Emilia kirjoitti:

      Toivon ainakin, että ihmiset saisivat ajattelemisen aihetta kirjoituksien avulla omaa elämää kohtaan sekä myöskin toivoa parempaan jos sitä tarvitsee ?❤️

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.