Hae
Mirva Emilia

Viikon tarot: Maljojen prinssi – virkistävä tuulahdus aistien kautta

Vuoden 2024 toinen päivä ja ensimmäinen viikon tarot. Viikon tarotkortiksi nousi herkkä ja aistivainen Maljojen prinssi, jossa on virkistävää tuulahdusta elämään. Prinssin takana on kuin hiekkapölyä mikä antaa vauhtia ja potkua vaunuihin. Aistit ovat vahvasti mukana kun vaunut ovat suuntaamassa kohti uusia, virkistäviä tuulahduksia. Potku liikkeelle lähtöön lähtee omasta aistillisuudesta ja ympäröivän maailman huomioimisesta sekä mahdollisuuksista.

Aistimme kohoavat ja aktivoituvat kun tunnemme jotain tunnetta ja saamme ns. ärsykettä ympäristöltä. Näitä ärsykkeitä pyydetään aistimaan herkemmin, jotta omat aistit pääsevät kehittymään ja näin myös tunteet nousevat, mitkä ovat juuri sinulle oikeita siinä hetkessä. Aistien kautta lähdemme tuntemaan asioita. Tuntemukset voivat olla uusia tai vanhoja. Jos vanhat tuntemukset nousevat pintaan negatiivisesti tietää se sitä, että vanhasta kokemuksesta ei ole täysin päässyt vielä yli. Jokin pieni tunnekuohu on jäänyt kytemään ja tämän aistin, tunteen ja kokemuksen kautta se halutaan purkaa kokonaan pois, jotta ejeytyminen pääsee tapahtumaan.

Maljojen prinssi on täynnä halukkuutta lähteä etenemään vaistojensa varassa joita hän on kehittänyt vuosien varrella. Aistit eivät kehity hetkessä vaan ne kehittyvät juurikin kokemuksien kautta ja niiden oppimisesta. Jos koet, että sama kaava toistuu jossain tietyssä asiassa niin nouse tästä oravanpyörästä pois. Luota aisteihisi ja siihen tunteeseen, että tämä ei nyt enään ole minulle hyväksi ja lähde sitä kautta sutimaan vaunuillasi eteenpäin. Välillä meitä koetellaan ja tuodaan vanha kumppani eteemme tai tarjotaan vanhaa työpaikkaa uudestaan. Luota siinä kohtaan aisteihisi ja syvimpiin tuntemuksiisi. Mitä aistisi käskee sinun tehdä – ottaa jalat alle vai katsoa onko mikään asia muuttunut. Anna uuden vuoden olla mahdollisuus sille mitä aistisi kertovat.

Aistit kertovat myös mitä sisällämme tapahtuu. Tunnemme jotkut asiat konkreettisesti kipuina ja joskus aistimme kehomme asioita mielen kautta. Tässä hetkessä voimme aistia mitä sisällämme tunnemme – kaipausta, iloa, mahdollisuuksia, rakkautta, surua, huolta, täyttymystä. Vai jotain muuta. Uusi vuosi tuo monelle uusien mahdollisuuksien ajatuksia ja uuden vuoden lupauksia kannattaa tehdä harkiten. Jos niitä tekee, niin suosittelen sellaisia mitkä eivät ole liian vaikeasti toteutettavissa vaan sellaisia mitä on ilo toteuttaa. Silloin lupauksissa pysyy motivaatio ja kuulemme itseämme, aistejamme ja intuitiotamme herkemmin.

Halutessasi henkilökohtaisen tarot-tulkinnan olen tavoitettavissa päivittäin klo 9-23 palvelunumerostani 0700-94002 (2,38€/min.)

Voit myös varata itsellesi ajan 30 minuutin tarot-tulkintaan (40€) numerosta 040 7270106.

-Mirva

Instagram @mirva_emilia

Facebook Tarot-tulkitsija Mirva Vilokkinen

 

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *