Hae
Mirva Emilia

Viikon tarot: Maljojen Ritari – syvä yhteys läheisiin

Yhteys omien läheisten kanssa on erityisen tärkeää ja Viikon tarotkortti, Maljojen Ritari pyytää jakamaan tunteita ja ajatuksia läheisten kanssa ja miettimään sitä mitä voimme kyvyillämme ja rakkaudellamme toiselle antaa. Kun sitoudumme tekemään asioita sydämen ja rakkauden kautta, meidän ei tarvitse miettiä sitä mitä siitä itse saamme vaan mitä voimme antaa.

Maljojen kortit on hyvin tunteellisia kortteja ja symboloivat intuitiotamme ja alitajuntaamme. Maljojen kortit on kaukana materiasta ja rahasta ja nämä kortit mielestäni opettavatkin kaikista eniten. Tärkeimmät ja rakkaimmat asiat kun ei ole rahassa tai materiassa mitattavissa vaan tärkeintä on se, millainen yhteys läheisten kanssa on. Rakkaus sekä tunteiden näyttäminen ja osoittaminen on ihmissuhteissa kaikista tärkeintä. Pienet hellyyden osoitukset kumppanille päivittäin tuo suurta täyttymyksen tunnetta molemminpuolin. Jos huomaamme, että läheisellä on menossa esimerkiksi suruaika tai jos läheinen on saavuttanut työssään tai opiskelussaan jotain mitä hän on tavoitellut niin reagoidaan näihin jollain tapaa. Näytetään, että olemme tukena suruajassa tai, että olemme ylpeitä uusista haasteista mitä uusi työnkuva mahdollisesti antaa. Se, että voimme osoittaa tukemme ja ilomme toiselle luo aina syvempää yhteyttä toisen kanssa.

Maljojen Ritari haluaa energiallaan muuttaa itsekkyyttä ja pinnallisuutta syvempiin tunteisiin. Muutetaan ajattelutapaamme niin, että.ei mietitä enään sitä mitä saamme kun näytämme rakkauttamme tai tukeamme vaan kiinnitetään ennemmin huomiota siihen mitä voimme toiselle antaa. Vedetään itsekkyyttä pois kuviosta ja katsotaan mitä tapahtuu kun annamme täysin puhtaasti ja vilpittömästi rakkauttamme ja iloamme. Uskon, että jos toinen on valmis vastaanottamaan sen puhtaan tunteen vastaan mitä annamme niin silloin yhteys on oikeanlainen. Se mitä annamme niin sitä tulemme saamaan myös takaisin. Sanonta, lause mikä pitää täysin paikkansa. Kaikki on kiinni omasta energiastamme. Kun säteilemme puhtautta ja rakkautta niin sitä vedämme puoleemme. On kyse sitten ihmisistä, eläimistä, mistä tahansa.

Maljojen Ritari kun viikon tarotkortiksi nousi, niin se pyytää meitä katsomaan ympärillemme ja ihmisiä, joiden ympäröimänä olemme. Ovatko he samanhenkisiä ja tapaatko heitä tarpeeksi usein? Samanhenkisille ihmisille voimme itse antaa vaikka kuinka paljon rakkautta, uusia näkemyksiä ja oppeja kuten myös toisinpäin. Enenrgia heidän kanssa on vapaata, kevyttä ja luonnollista. Siinä ei ole mitään keinotekoista.

Halutessasi henkilökohtaisen tarot-tulkinnan olen tavoitettavissa päivittäin klo 9-23 palvelunumerostani 0700-94002 (2,38€/min.)

Voit varata itsellesi ajan myös 30 minuutin (40€) tai 15 minuutin (25€) tarot-tulkintaan numerosta 040 7270106. Teen myös kirjallisia tulkintoja (60€) sähköpostiin.

-Mirva

Instagram @mirva_emilia

Facebook Tarot-tulkitsija Mirva Emilia

 

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *