Hae
Mirva Emilia

Liiallinen kontrollointi vie voimia eikä johda mihinkään

Välillä on hyvä löysätä otetta, sillä asioiden liiallinen kontrollointi voi ainoastaan uuvuttaa omaa kehoa ja tuoda stressiä siitä, jos asiat eivät sujukaan niinkuin on ajatellut vaikka on yrittänyt kontrolloimisen avulla niin tehdä. Tietyissä asioissa toki on hyvä muistaa pitää punaiset langat omissa käsissä, mutta se kuinka pitkälle se menee onkin toinen juttu.

Kontrollointi ei vie eteenpäin

Liiallinen kontrolloiminen voi viedä pitkälle sudenkuoppaan ja jopa siihen, että yritetään kontrolloida toisia ihmisiä tai olla parisuhteessa se päätöksen tekijä. Mitäs sitten kun toisella tuleekin mitta täyteen kun toinen kontrolloi ja päättää asioista yksin eikä kuuntele toisen mielipidettä ollenkaan tai ei anna toisen olla oma itsensä? Parisuhde kuin myös muut ihmissuheet ovat onnellisia ja täynnä iloa ja runsautta kun jokainen osapuoli tuntee itsensä tasa-arvoiseksi ja kuunnelluksi. Se on myös itseään rakastamista ja kunnioittamista kun ei anna itseään kohdella huonosti.

Luovu kontrolloimisesta ja luota hyvään

Nostin Sinulle aivan ihanan enkelikortin, missä sanotaan, että joskus on parasta ottaa yksi askel taaksepäin ja luottaa siihen, että asiat järjestyvät sinulle parhaalla mahdollisella tavalla. Rohkene katsoa millä tavalla asiat järjestyvät. Asiat tapahtuvat tarkoituksella ja vaikka asiat eivät menisikään juuri niinkuin itse on suunnitellut ja yrittänyt asioita viedä, niin sillä on jokin suurempi merkitys. Sitä merkitystä ei välttämättä siinä tilanteessa huomaa, mutta myöhemmin sen oivaltaa ja ymmärtää miksi niin kävi.

Tilanteen ratkeamisella eritavalla voikin olla paljon suurempi ja parempi vaikutus sinuun, kuin osasit ollenkaan odottaa. Päästä irti kontrolloimisesta ja anna tilanteen edetä omaa tahtia ja omalla voimalla. Silloin asiat etenevät sinun parhaaksesi. Asiat eivät etene pakottamalla vaan luottamalla siihen, että ne menevät juuri sillä tavalla kuin niiden pitääkin mennä ❤️

Teen tarot-tulkintoja oman palvelunumeroni kautta numerossa 0700-94002, hinta 2,38€/minuutti ❤️

Voit varata myös puhelinajan 30 minuutin tulkintaan tai tilata kirjallisen tulkinnan sähköpostiisi laittamalla viestiä Facebookissa tai instagramissa ❤️

Aurinkoista kevätpäivää!

-Mirva

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *