Hae
Mirva Emilia

Gluteeniton mustikka-vadelmapiirakka

Gluteeniton mustikka-vadelmapiirakka sopii juhlaan kuin juhlaan tai ihan vain arjen herkutteluun kahvi- tai teekupposen kanssa. Tämä on helppo, nopea ja vaivaton ohje eli tässä jokainen onnistuu varmasti 🙂 Tein tätä meidän viime sunnuntain hyvinvointi päivään ja tämä meni kuin kuumille kiville! Ja tämän piirakan kanssa sopii erinomaisesti vaniljajäätelö tai vaniljakastike.

Gluteeniton Mustikka-vadelmapiirakka

Tämä on pellillisen ohje, jos haluat tehdä piirakkavuokaan puolita ohje 🙂

200g Voita

1 dl sokeria

2 kananmunaa

5 dl gluteenitonta kaurajauhoa/jauhoseosta

2 tl leivinjauhetta

Täyte

Mustikoita ja vadelmia haluamasi määrä (itse käytin 200g vadelmia ja 150g Mustikoita)

2 prk kermaviiliä

2 kananmunaa

0,5 dl sokeria

  1. Vaahdota voi ja sokeri.
  2. Sekoita leivinjauhe kaurajauhoon.
  3. Lisää kananmunat ja jauhoseos voi-sokeri vaahtoon. Sekoita tasaiseksi.
  4. Levitä taikina pellille leivinpaperin päälle.
  5. Sirottele marjat taikinapohjan päälle.
  6. Sekoita kermaviilit, kananmunat ja sokeri keskenään ja kaada marjojen päälle.
  7. Paista 220 asteessa uunin keskitasolla noin 30 minuuttia.

Mulla on luvassa teille aivan ihanan tomaatti-feta pastan ohje mikä on tietenkin tehty gluteenittomaan pastaan. Tomaattien ansioista se on raikas ja feta taas antaa kokonaisuuteen makua ja täyteläisyyttä ? Tämän ohje on tulossa ensi viikolla ?

-Mirva

Verkkokauppa Kristallinkirkas 

Instagram @mirva_emilia

Facebook Tarot-tulkitsija Mirva Emilia 

 

2 kommenttia

  1. Outi Karita kirjoitti:

    Tää resepti tuli kuin tilauksesta!
    Meillä on nimittäin purkki kermaviiliä ja ajattelin että voisi joku päivä leipoa marjapiirakan mihin sen upottaisi, mutta haluisin tehdä gluteenittomana. Joten kiitos, tää menee testiin!

    Outi Karita
    https://outikarita.vaikuttajamedia.fi

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *