Hae
Mirva Emilia

Viikon Tarot – ole avoin muutokselle

Ihanaa sunnuntai-iltaa❣️

Taas on aika nostaa viikon Tarot -kortti ja katsoa mitä se haluaa meille sanoa. Tarot kortit auttaa meidän omaa henkistä kasvua sekä kuuntelemaan omaa sisäistä ääntä. Voit saada korteista ystävän, joka auttaa ja neuvoo sinua tai läheisiäsi. Korttien avulla pystyt selkeyttämään omia ajatuksia, ratkaista ongelmia, kehittymään henkisesti ja kohottaa sinun tietoisuutta itsestäsi.

Jokainen meistä voi itsenäisesti oppia käyttämään tarotkortteja ja suosittelenkin ehdottomasti niihin tutustumaan sillä näiden avulla saat varmasti tukea ja selkeyttä omiin ajatuksiisi. Tarotkorteista voi nähdä tulevaisuutta mutta se ei silti ole ennustamista. Korttien avulla saat paljon hyvää apua omalle mielelle ja avaamaan itseäsi ja ajatuksiasi.

Tämän viikon kortiksi nousi MUUTOS.

Muutoksen kortti edustaa tasapainoa ja kykyä nauttia yksinkertaisista asioista. Kaiken ei tarvitse olla suurta ja mahtavaa vaan annetaan mahdollisuus siihen mitä maailma meille tarjoaa. Voit pohtia mitkä asiat, tilanteet tai ihmissuhteet kaipaisi muutosta elämässäsi? Onko elämässäsi energiasyöppöjä mihin haluaisit muutosta? Ole avoin ja hyväksy kaikki ne muutokset mitä eteesi tarjotaan, sillä ne tarjoaa tilaisuuden oppia ja kehittyä. Muutos vaatii sinnikkyyttä ja halua tehdä muutokseen eteen töitä. Kun muutoksen ympyrä sulkeutuu (kortin käärme), tunnet itsesi vahvaksi, avoimeksi ja valmiiksi kohtaamaan elämän ennakkoluulottomasti ❤️

Ihanaa alkavaa viikkoa!

-Mirva

@mirva_emilia

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.