Hae
Mirva Emilia

Viikon tarot: Paholainen – ole rohkeasti sinä

Viikon tarotkortiksi nousi Paholainen. Viikon tarot pyytää kurkkaamaan mahdollisiin oviin, mitkä saattavat olla hieman jo raollaan välittämättä liikaa muiden mielipiteistä ja käsityksistä asioihisi. Kun tarkastelet korttia huomaat, että sinä olet kortin vahva ja voimakas sarvipää kuka ei anna muiden vaikuttaa omiin mielipiteisiin, haluihin ja unelmiin. Nauti elämästä ja näe asiat uudesta kulmasta, mistä et välttämättä ole vielä huomannut kurkata ja ole rohkeasti se kuka olet!

Paholainen kohtaa elämänsä esteet ja rajoitteet

Omat rajat on hyvä pitää, mitkä tuntuvat itsestä hyvältä, mutta entäpä sitten ne rajoitteet mitkä estävät itseä kulkemasta sinne minne sisin haluaisi sinun menevän. Kortin energia pyytää kohdata omat rajoitteet ja mahdolliset esteet, jotka on itse itselleen luonut. Rajoitteet voi tulla lapsuudesta tai menneistä ihmissuhteista ja nyt on aika kohdata ja uusia niitä. Vanhojen rajoitteiden ei tarvitse enään pidätellä sinua! Mahdollinen pelko mikä näitä omia rajoitteita ja esteitä tutkaillessa voi tulla on vain todella voimakasta elämänenergiaa. Ne ovat vain ajatuksia, jotka voi kääntää rakkaudeksi ja luovaan toimintaan. Kun tämän valtavan voimakkaan energian kääntää itselleen voitoksi niin ole valmis, sillä mitä vain positiivista ja hyvää voi tapahtua. Pelko ja epävarmuus on asioita, joita jokainen meistä kokee ja tuntee, mutta kysymys onkin siinä, haluaako siihen tunteeseen jäädä? Haluatko, että pelko ja epävarmuus jättää sinut paikoillesi?

Kutsu oma sisäinen lapsi näkyviin ja kuuluviin. Millainen tunne sinulla oli lapsena kun teit jotain aivan ihanaa, jotain mistä nautit välittämättä muiden mielipiteistä tai sanomisista. Sieltä tulee varmasti iloa, onnellisuutta, luovuutta, oman itsensä toteuttamista ja vapautta. Siinä hetkessä olet ollut juuri sinä, rohkeasti ja avoimesti. Miksi et voisi olla sitä myös tänään, huomenna ja koko elämäsi ajan? Rohkeutta on toteuttaa itseään sillä tavalla mikä tuntuu itsestä hyvältä. Rohkeutta on myös nähdä ja kokea pelkoa ja epävarmuutta. Muista kuitenkin, ettei näiden pelkojen tunteiden ja epäonnistumisen pelkojen tarvitse hidastaa sinua vaan päinvastoin. Anna sen energian nostattaa sinua katsomaan rohkeasti sieltä uudesta oven raosta, mitä uutta sieltä oltaisiin tarjoamassa. Älä kiellä tai ole liian ankara itseäsi kohtaan vaan anna tämän paholaisen energian ja elinvoiman tulla läpi kehosi ja ota elämä vastaan sellaisena kuin se on. Tee sinnikkäästi töitä omien unelmien ja haaveiden eteen ja ole rohkeasti oma itsesi!

Halutessasi laajemman ja henkilökohtaisen tarot-tulkinnan olen tavoitettavissa päivittäin klo 9-23 palvelunumerostasi 0700-94002 (2,38€/min).

Teen tulkintoja myös ajanvarauksella. Voit varata 30 minuutin tulkinnan (40€), 15 minuutin tulkinnan (25€) tai kirjallisen tulkinnan sähköpostiisi (60€) numerosta 040 7270106.

-Mirva

Instagram @mirva_emilia

Facebook Tarot-tulkitsija Mirva Emilia

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *