Hae
Mirva Emilia

Joulupukki on joulun odotetuin vieras – estääkö korona joulupukin tulon?

Joulupukki ja joulupukin tulo on aina joulun jännittävin ja odotetuin hetki, mikä saa niin  lapset kuin aikuisetkin pieneen jännitykseen. Meillä on lapset jo puhunut mitä toivovat joulupukilta lahjaksi ja kirjeetkin on jo tontut vieny postilaatikosta Korvatunturille. Tämä aika on lapsille joka vuosi uutta ja jännittävää aikaa kun tontut kurkkii ikkunan takaa ja ne iki-ihanat lasten joululehdet tipahtaa postilaatikkoon! Näitä joululehtiä ollaan selattu nyt jo muutama viikko ja kyllä sieltä ne parhaat löydöt on löydetty ?

Mulla oli lapsuudessa aina ihania jouluja. Aamulla syötiin lämmintä joulupuuroa, sitten katsottiin joulurauhan julistus ja sen jälkeen joulusaunaan. Mää ite tykkään jouluperinteistä ja meille onkin tullut se, että vietetään koko perhe joulua saman katon alla. Tänä vuonna juhlitaan meillä ja vieraiksi saadaan taas siskon perhe, vanhemmat ja ehkä vielä siskon miehen vanhemmat. Mää rakastan laittaa ja olla se ”emäntä”. Hoidan ja laitan joulupöydän ja katson, että kaikilla on hyvä ja rento olo ❤️

Pääseekö joulupukki tänä vuonna tulemaan?

Sitä tässä lapset on nyt miettinyt, pääseekö joulupukki tulemaan Koronan takia? Vai jättääkö joulupukki tänä vuonna lahjat oven taakse? Ja mitäs jos ei tule lunta, niin miten joulupukki sitten pääsee tulemaan? Paljon on kysymyksiä lapsilla ollut ja niihin on yritetty jonkinlaista vastausta antaa. On itsellekin kurjaa antaa ympäripyöreitä vastauksia lapsille, koska todellisuudessa en itsekään tiedä mihin maailman tilanne menee ja voiko joulupukki tulla. Joulu on yksi vuoden kohokohdista ja lapsille tietysti se joulupukki on se odotetuin vieras niin olisihan se tosi kurjaa, jos pukki ei pääsisikään tänä vuonna tulemaan. Toivon kuitenkin, että asia saadaan järjestymään ja, että myöskin sitä lunta sen verran tupruttelisi, että se joulupukki sieltä pääsisi omalla rekillä ja poroilla tulemaan ?

Tanssiva laama ja rekat on nyt hittejä!

Tänä vuonna lapset toivoo mm. tanssivaa laamaa ja rekkoja joululahjaksi. Tanssiva laama heiluttaa takapuoltaan ja tanssii ja rekat tulisi omaan rekka keräilyyn. Näiden vuosien aikana olen huomannut, että tytölle on paljon helpompi ostaa lahjoja ja vaatteita kun pojalle. Pojan vaatteet on jotenkin tylsiä kun taas tytölle löytyy vaikka mitä ihania rimpsuhameita ja glitteripaitoja ✨ Meillä vielä Julia on pieni prinsessa eli hametta ja mekkoo kaapista löytyy ja yhdessä katsotaan mitkä värit sopivat yhteen toisten vaatteiden kanssa ?

Niksun lahjatoiveet koostuu pitkälti rekkoihin. Niksu on innostunut tosi paljon rekoista, etsii niistä tietoa ja on päässytkin muutaman kerran rekan kyytiin töihin mikä on ollut ihan sen kohokohtia. Nyt hän onkin alkanut keräileen erilaisia rekkoja ja tehnyt niistä oman keräilyn. Julian lahjatoiveet taas on tämä tanssiva laama, itkevä baby born -nukke ja L. O. L suprise jukebox.

Millaisia paketteja teillä odotetaan joulupukilta? ?

Ihanaa joulun odotusta! 

-Mirva

Instagram @mirva_emilia 

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.