Hae
Mirva Emilia

Muutos on hyvästä, kunhan annat sille mahdollisuuden

Muutos on välillä hyvästä vaikka alkuun se tuntuisikin epämukavalta. Totutaan helposti asioihin, jotka toistuvat arjessa eikä anneta muutokselle tilaa. Tämän viikon tarotkortiksi nousi Tornin kortti, mikä puhaltaa vanhat edestään pois luoden jotain uutta tilalle. Kortti kehoittaakin olemaan avoin uusille muutoksille, sillä tämä voi olla alku matkaa sinun omalle henkiselle polulle ❤️

Ole utelias, sillä muutos on hyvästä

Älä vastusta muutoksia vaan ole utelias ja katso mihin se johtaa. Negatiivisuus ja itsesyytökset eivät ole tarpeellisia, sillä muutokset tapahtuvat omaksi parhaaksesi. Usein suhtaudumme muutoksiin negatiivisesti, koska ollaan totuttu menemään tutulla tavalla eteenpäin. Myöhemmin kuitenkin oivalletaan, että se muutos minkä annettiin tulla olikin positiivista vaikkei se välttämättä siinä hetkessä siltä tuntunutkaan. Mutta loppujen lopuksi se olikin hyvä juttu. Muutos onkin hyvästä kunhan annat sille mahdollisuuden.

Oletko valmis rikkomaan vanhat ajatus-ja käyttäytymismallit, jotta sinun uusi ja aidompi olemus pääsee Esille?

Kuvan kortissa pimeyden keskellä palaa syvä ja puhdistava tuli, joka tuhoaa vanhaa ja luo uutta. Kortti herättää tietoisuutta ja uudistumista sekä kykyä tulla tietoiseksi omasta henkisestä päämäärästä. Uskalla turvautua omaan sisäiseen voimaan, usko itseesi ja siihen minkä tiedät totuudeksi. Nyt voi tulla nopeasti tapahtuvia muutoksia, joten luota sisäiseen ääneesi. Sisäistä ääntäsi voit opetella kuuntelemaan tarkastikin, täältä löydät minun ohjeet sinulle meditoimiseen. Meditoiminen auttaa sinua rauhoittumaan ja kuulemaan mitä sisimpäsi haluaa sinulle sanoa.

Eteesi voi tulla yhtäkkiä jotain ihan uutta, jokin uusi tilaisuus johonkin. Anna sille mahdollisuus, sillä se menee yhtä nopeasti ohi mitä se tuli eteesi. Käytä aikaasi ja energiaasi oman tilanteesi selkiyttämiseen, näin saat rohkeutta uudistaa elämääsi. Ole joustava niin pystyt parhaiten käsittelemään myös elämässäsi tulevat muutokset.

-Mirva

Instagram @mirva_emilia

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.