Hae
Mirva Emilia

Tarot-torstai – rauhaa ja antautumista

Tarot-torstaille nousi aivan ihania kortteja ja toivon, että saatte valitsemastanne kortin viestistä lujuutta, voimaa ja rauhaa luottaa omaan intuitioon ja sekä pysymään levollisena. Omassa rauhassa ja tietoisuudessa pysyminen ei aina ole helppoa eikä todellakaan itsestään selvää. Tulee koettelemuksia, joista kuitenkin parhaiten selviydymme hiljentymällä ja rauhoittumalla siihen hetkeen samalla kysyen itseltä rauhassa, että mitä minä voisin tehdä nyt jotta asia ratkeaa oikealla tavalla. Hätiköimällä tai paniikissa oikea ratkaisu ei synny, sillä vastauksen tulisi tulla sydämestä. Ja sydämen ääni jää helposti tämän hätiköinnin ja paniikin alle. Siksi puhun usein rauhoittumisesta tilanteessa kuin tilanteessa. Silloin voi luottaa omiin ratkaisuihin ja sydämen ääneen.

Tänä torstaina käytän kauniita The Moonchild Tarotkortteja. Näiden korttien energia on todella tasapainottava ja rauhoittava. Tätä energiaa välitän jokaiselle viestin lisäksi. Valitse alla olevasta kuvasta eniten sinua puhuttelevin kortti, ja lue alta mitä kortti sinulle viestittää. Heitä huolet ja murheet mielestäsi pois ja keskity kortin puhtaaseen ja rauhoittavaan energiaan.

Vasen kortti on numero 1

Keskellä oleva kortti on numero 2

Oikealla oleva kortti on numero 3

1. the empress – hallitsijatar

Anna ympärilläsi olevien oppaiden ja enkeleiden pitää sinusta huolta ja ota heiltä rrakkauden energiaa vastaan avoimella sydämellä. Sinusta pidetään huolta, joten sinä voit keskittyä oman sisäisen hyvinvoinnin kehittämiseen ja sen ylläpitämiseen. Tunne kuinka mielenrauha ja tyyneys valtaa olotilasi ja tunne, kuinka ympärilläsi on valoa ja rakkautta. Tämä valo ja rakkaus on puhdasta, sillä se tulee enkeleiltä, oppailtasi sekä sinusta. Mikään rakkaus ei ole puhtaampaa kuin se mikä sisälläsi on. Älä hankaa sitä vastaan vaan luota siihen ja sen tuomiin vastauksiin. Rakkaus on kantava voima ja löytämällä sen itsestäsi eheydyt ja näet asioita uusin silmin. Miten sitten löydät tämän rakkauden ja tyyneyden olotilan. Luottamalla. Luottamalla itseesi ja luomalla yhteyden omaan sydämeen. Älä rankaise itseäsi enään asioista, jotka ovat menneen talven lumia.

2. the sun – aurinko

Tanssi ja iloitse hetkestä. Nauti elämästä ja sen tuomista mahdollisuuksista. Ilolla ja huumorilla aurinko pääsee valtaamaan koko kehosi ja vaikka nyt olisikin murhetta tai huolia niin pyri näkemään pienikin auringonpaiste elämässäsi. Katso mitä hyvää elämässäsi on ja tanssi niiden mukana. Aurinko ja sen valonsäteet antavat elinvoimaa ja iloa, anna näiden säteiden läpäistä kehosi ja tunne kuinka se energia valtaa sinut. Mikä arjessasi tuo sinulle iloa ja auttaa unohtamaan tämän hetkiset huolet? Elämän ei tarvitse olla vakavaa vaan murheidenkin keskellä voi auttaa itseään vapauttamaan huonoa ja painostavaa energiaa antautumalla elämän ilolle. Tanssi keskellä olohuonetta, laula kuuluvasti tai maalaa isosti suurilla eleillä. Anna näiden tai jonkun muun sinulle sopivan asian vapauttaa kehosi raskaasta energiasta tuoden valoa ja aurinkoa tilalle.

3. six of wands – sauvojen kutonen

Uusien asioiden äärellä katso tilannetta monelta eri kantilta ja punnitse vaihtoehtoja. Mikä tyydyttää sinua parhaiten? Tilanteen ratkottua anna itsellesi mahdollisuus juhlia omia saavutuksia. Se voi olla ihan mikä tahansa mitä olet tehnyt itsesi hyväksi, pääasia on, että annat itsellesi luvan kokea kaiken hyvän olon mitä juuri nyt tunnet ja annat siitä itsellesi tunnustusta. Jotta ymmärtää paremmin tämän hetken tilanteen ja sen, miksi ansaitsee kaiken hyvänolon tunteen mitä tämä hetki antaa niin käännä katseesi asioihin, joita olet tehnyt näiden asioiden eteen. Olet tällä hetkellä paljon tietoisempi siitä, kuka olet ja mitä haluat ja sitä saa juhlia. Tähän pisteeseen olet päätynyt ehkä pettymyksien kautta, mutta kohtaa itsesi rehellisesti ja huomaa kuinka paljon rohkeampi ja varmempi olet. Älä peittele itseäsi ja todellista varmuuttasi, sillä pinnan alla kytee jotain sellaista mitä me kaikki haluamme nähdä ja se on rakkaus. Koe tämä rakkaus sisimmässäsi ja huomaa, että nämä menneet pettymykset ovat olleet aina tie uuteen kasvuun ja parempaan itsetuntemukseen.

Voimallista ja rakkaudentäyteistä päivää!

Halutessasi henkilökohtaisen tarot-tulkinnan olen tavoitettavissa päivittäin palvelunumerostani 0700-94002 (2,38€/min.)

Voit varata myös ajan puolen tunnin tulkintaan (40€) tai tilata itsellesi kirjallisen tulkinnan (60€) numerosta 040 7270106.

-Mirva

Instagram @mirva_emilia

Facebook Tarot-tulkitsija Mirva Emilia

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.