Hae
Mirva Emilia

Viikon tarot: Lanttien Prinsessa – seison omilla jaloillani

Viikon tarotkortiksi nousi Lanttien Prinsessa, joka seisoo tukevasti omilla jaloilleen ja omien päätöksien takana. Lanttien Prinsessan rakkaudelliset arvot sekä sisäinen ja ulkoinen tasapaino ovat tuoneet hänelle uusia ideoita, joita hän on valmis lähtee toteuttamaan. Jotta voimme vastaanottaa tämän prinsessan eheytymisen on hyvä tarkastella omaa arvomaailmaa ja asioita, jotka ovat itselle tärkeitä.

Omilla jaloilla seisominen vaatii rohkeutta. Rohkeutta olla se kuka olet ja tehdä omien arvojen mukaisia päätöksiä. Kun elämme hyvien arvojen mukaisesti, kuten rehellisyys, luottamus ja ystävällisyys emme voi poiketa polultamme. Syvä ja tasapainoinen yhteys luontoon ja maailmankaikkeuteen pitävät ajatukset koossa niinäkin hetkinä kun tuntuu, että mikään ei meinaa onnistua. Näitäkin päiviä tulee ja silloin on hyvä muistuttaa itseään siitä, että tasapaino on koko ajan olemassa sisällämme eikä sitä mikään hetkittäinen asia tai tunnetila pysty kaatamaan. Tämän hetken takia ei kannata menettää omaa uskoa tai heittää hanskoja tiskiin vaan ennemmin takoo itselleen toivoa ja antaa pienen hetken itselleen vain olla. Näiden hetkien takia ei kannata turhautua tai lopettaa jo aloittamaansa asiaa vaan antaa hetki tilaa itselleen ja opetella nauttimaan siitä, että se hetki on annettu.

Omilla jaloillaan seisominen voi vaatia jonkinlaisia uhrauksia. Varsinkin silloin, jos ei ole tottunut seisomaan niillä tukevasti. Tässä kohtaa kuuluukin ensin kysymys, oletko valmis aloittamaan tämän uuden vaiheen elämässäsi ja olla terveellä tapaa itsekäs? Kun alamme tarkastella omaa arvomaailmaa ja tarvittaessa muuttamaan sitä ympäristö voi olla alkuun hieman hämillään ja osa voi jopa lähteä karkuun uutta sinääsi. Tätä on kuitenkin turha murehtia, sillä jos he ovat todellisia ystäviä he eivät katoa elämästä mihinkään ja hyväksyvät kaikki muutokset mitä haluamme elämässämme tehdä. He tukevat, eivät lähde karkuun.

Omilla jaloilla seisominen ja omien päätöksien takana oleminen liittyy vahvasti intuition ja johdatuksen luottamiseen. Luottamalla oman sydämesi ääneen tulet seisomaan vankasti omilla jaloillasi ja voit tuntea vapauden koko sielussasi.

Halutessasi henkilökohtaisen tarot-tulkinnan olen tavoitettavissa päivittäin klo 9-23 palvelunumerostani 0700-94002 (2,38€/min.)

Voit myös varata itsellesi ajan 30 minuutin tarot-tulkintaan (40€) numerosta 040 7270106. 

-Mirva

Kivien verkkokauppa Kristallinkirkas 

Instagram @mirva_emilia

Facebook Tarot-tulkitsija Mirva Vilokkinen

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *