Hae
Mirva Emilia

Viikon tarot: Hirtetty – vanhoista tottumuksista luopuminen

Tämän viikon tarotkortiksi nousi Hirtetty, joka kuvaa paikoilleen jähmettymistä ja vanhojen käyttäytymismallien jatkamista. Olet ehkä huomannut jo, että vanhat ja tutut käyttäytymismallit eivät enään vie sinua eteenpäin ja olet saattanut jäädä paikoillesi itsesi ja ajatuksiesi kanssa. Sisimmässäsi teet kuitenkin koko ajan työtä sen eteen, että lähdet liikkeelle uusien ajatuksien kanssa. Nyt on aikasi katsoa asioita uusin silmin ja uudessa valossa ja lähteä kypsyttelemään uusia ideoita ja muutoksia.

Hirtetty haluaa vapautta

Kun vanhoihin käyttäytymismalleihin on juurtunut kiinni niin silloin on antanut omalle egolle liikaa valtaa ja on asetettu itsellemme liian tiukat rajat, joista voi olla vaikea päästää irti. Avartamalla omaa katsomusta itseään kohtaan ja ympärillä olevia asioita kohtaan ajatuksiin tulee uusia ratkaisuja ja uudet näkökulmat valtaavat positiivisesti mielen. Tietyt rutiinit tuovat elämään turvallisuutta mutta ei viedä sitä liian pitkälle. Annetaan itsellemme mahdollisuus oppia ja nähdä uusia asioita peloista huolimatta. On joskus hyvä antaa elämän epävarmuudelle tilaa ja katsoa mitä ihanaa elämällä on annettavaa meille.

Vapaudu kahleistasi ja kohtaa tämä ihana maailma

Elämässä tulee vaiheita, kun tuntuu että on täysin jumittunut eikä tiedä mihin suuntaan menisi ja onko uutta suuntaa edes tulossa vähään aikaan. Päästä itsestäsi oma Ulla Taalasmaa irti ja herätä oma uteliaisuus itseäsi kohtaan ja vapauta itsesi omista kahleista. Ole utelias itsestäsi ja tarkastele kuka olet. Anna oman sisäisen äänesi tulla kirkkaasti kuuluviin ja kysy itseltäsi, että mitä tulisikaan tapahtumaan kun annatkin itsellesi luvan päästää irti vanhoista käyttäytymismalleista ja lähdet uudistamaan niitä?

Tällä hetkellä voi tuntua siltä, ettet ole valmis tekemään muutoksia mutta sisäisesti teet sitä koko ajan. Uuden syntyminen vaatii aina odottelua ja valmistautumista, joten tunnista itsestäsi se, milloin olet valmis tekemään näitä muutoksia. Tarkastele ensin rauhassa itseäsi ja anna tälle kypsymiselle tarvittava aika. Tunnet sen tunteen, kun olet valmis luopumaan ja päästämään irti vanhasta ja uskallat lähteä kokeilemaan jotain aivan uutta. Uskon, että tämä uusi tuo elämääsi paljon hyvää ja onnellisuutta ❤️

Teen tarot-tulkintoja oman palvelunumeroni kautta numerossa 0700-94002, hinta 2,38€/min. Voit myös varata itsellesi ajan 30 minuutin Tarot-tulkintaan tai tilata kirjallisen tulkinnan sähköpostiisi ❤️

-Mirva

Instagram @mirva_emilia

Facebook Tarot-tulkitsija Mirva Emilia

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.