Hae
Mirva Emilia

Täydenkuun tarot-torstai

Ihanaa täydenkuun aattoa. Tänään, 25.1 täysikuu on Leijonassa ja tarkka aika on klo. 19.54 Leijonan energia tässä täydessä kuussa on hyvin eläväistä, iloista ja vahvaa. Keskeneräiset ja sinua odotuttaneet asiat voivat saada uutta tuulta alleen ja manifestointi voi alkaa toimimaan vahvasti kun itse laittaa asioita eteenpäin uudella otteella ja vauhdilla liikkeelle. Pitkästä aikaa täydenkuun aika ei tunnu muhun kuormittavalla tavalla vaan tunnen tekemisen energiaa. Yleensä näin ei todellakaan ole vaan täysikuu laittaa mut ihan omiin oloihin ja ajatuksiin. Kiva tuntea välillä näinkin. Johtuisikohan tämä nyt osaksi ainakin siitä, että olen itsekin aurinkomerkissä Leijona, Merkurius on Leijonassa sekä Venus ja Mars. Eli kartalta löytyy aika suuri määrä Leijonan energiaa 🙂

Leijonan vauhdikkaassa ja iloisessa energiassa on hyvä jatkaa kohti tarot-torstaita. Rauhoita hetkeksi mielesi, valitse alla olevasta kuvasta sinua resonoivin kortti ja lue kuvakortin alta rauhassa, mitä tarot-torstain viesti sinulle viestittää tähän hetkeen.

Vasen kortti on numero 1

Keskellä  oleva kortti on numero 2

Oikealla oleva kortti on numero 3

1. lanttien nelonen

Tämän kortin teemana on passiivisuus ja itsensä estäminen. Mitkä asiat sinua estävät elämästä sitä täyttä elämää mitä sisäinen lapsesi haluaisi sinun elävän? Mitä enemmän pidättelemme itseämme sitä enemmän laitamme itsemme jumiin ja sieltä on aina vaikeampi nousta ylös. Koskaan se ei kuitenkaan ole myöhäistä – ei koskaan! Pelko on usein se mikä laittaa meidät jumittuneeseen tilaan. Pelko siitä, mitä tulevaisuus tuo eteen, onko haasteet liian suuria ja selviydynkö niistä. Kun tahdonvoimaa ja luottamusta on tarpeeksi selviämme mistä vain, tavalla tai toisella. Kokemukset ja elämä jää kuitenkin elämättä, jos emme välillä laita itseämme likoon ja kokeile jotain sellaista mikä saa vatsanpohjan pyörimään. Mikä voisi olla juuri sinun seuraava siirtosi, jotta pääset liikahtamaan suuntaan, jossa toivot itsesi näkevän?

2. aikakausi

Tiedätkö jo oman kutsumuksesi, elämäntehtäväsi? Mikä on tehtäväsi ja miksi juuri sinä olet täällä? Kaikki nämä kysymykset liittyvät oman elämäntehtävän etsimiseen. Mitkä asiat ovat sinulle merkityksellisiä asioita, tuottavat iloa sinulle ja toisille ja minkä tekemisen koet tärkeäksi. Elämäntehtävää toteuttaa silloin, kun olo on innostunut ja tehtävä motivoi itseään samalla kun kokee sisimmässään rauhaa. Täydenkuun energia antaa mahtavaa voimaa tutkailla omaa sisintä ja sitä, mitkä asiat tuottavat iloa ja sellaista merkityksellisyyttä elämään johon myös omat arvot kuuluvat ja sisältyvät.

3. narri

Uudet seikkailut odottavat, usko parempaan on palautunut mitä vanhat pettymykset ovat horjuttaneet, pelottomuus, avoimuus ja vapaus ovat tulleet taas osaksi energiaasi. Nyt täyttä höyryä eteenpäin taakse katsomatta, sillä se mitä joskus ennen on tapahtunut on antanut uutta näkökulmaa ja oppia, joiden kautta osaamme nyt mennä eteenpäin. Kysykin itseltäsi, mitä hyväksyt, mitä et ja kuinka paljon annat muiden määrittää sitä kuka olet ja mitä teet. Kun olemme terveellä tapaa itsekkäitä löydämme aina kompromisseja mitä elämässämme välillä tarvitsemme antamatta kuitenkaan koko kättämme.

Halutessasi henkilökohtaisen tarot-tulkinnan olen päivittäin tavoitettavissa palvelunumerostani 0700-94002 (2,38€/min)

Voit myös varata itsellesi ajan 30 minuutin tarot-tulkintaan (40€) numerosta 040 7270106.

-Mirva

Instagram @mirva_emilia

Facebook Tarot-tulkitsija Mirva Vilokkinen

TikTok Mirva Emilia

 

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *