Hae
Mirva Emilia

Suomen ensimmäinen Tarot IG -livekausi alkaa huomenna

Huomenna se alkaa, nimittäin Suomen, ehkä jopa maailman ensimmäinen Tarot -livekausi, jossa teen julkisuudesta ja somesta tutuille ihmisille tarot-tulkinnan instagramin suorassa livelähetyksessä 🤩 Ajatus lähti tuossa muutama viikko sitten kun mieleen vaan tuli, että järjestän instagramissa tarot -livekauden johon pyydän julkisuudesta ja somesta tuttuja tyyppejä heittäytymään tarotkorttien maailmaan. Alkuun mun ideat kuulostavat jopa omassa päässä pöhlöiltä ja alkuun tästäkin ajattelin, että no tuskin tähän ketään saan. Tarot on kuitenkin sen verran henkilökohtaista, että se vaatii todellista rohkeutta ja heittäytymistä osallistujilta. Tulkinnan aikana mennään todella syvälle asiakkaaseen ja se voi tuoda yllättäviäkin tunteita ja ajatuksia pintaan. Päätin kuitenkin yrittää ja aloin laitella viestejä eri suuntiin ja niin siinä vaan kävi, että huomenna maanantaina 2.10 tämä uusi tarot -livekausi alkaa klo. 20! Ja ensimmäisenä penkkiin pääsee istahtamaan valovoimainen Clarissa Hedmann, joka on tullut tutuksi Diilistä ja Selviytyjistä.

Liveen olen yrittänyt katsoa monen eri ikäistä ja tässä olen onnistunutkin mielestäni todella hyvin. Ikähaitari tuleekin olemaan hyvin laaja ja erityyppisiä energioita tulee varmasti vastaan, mikä antaa ihanaa rikkautta tähän livekauteen. Tällä hetkellä varmistuneita livelähetyksiä on viikoilla 40, 41, 43, 44 ja 45. Voisinkin jo paljastaa keitä ihania olen saanut tähän todella mielenkiintoiseen livekauteen mukaan:

Olen suunnattoman kiitollinen jokaiselle, jotka tulevat mukaan tähän uuteen livekauteen, niin vieraista kuin myös teistä tulevista kuuntelijoista. Kannattaakin ottaa jo nyt mun ig -tili hallintaan ja tietysti näiden ihanien vieraiden ❤️ Siellä muistuttelen aina liveistä, niiden alkamisesta ajoissa ja sieltä näette koska live alkaa. Oon ihan super innoissani ja odotan tätä kautta ihan älyttömästi, huomenna päästäänkin jo aloittamaan tämä!! Tervetuloa mukaan❣️

-Mirva

Verkkokauppa Kristallinkirkas

Instagram @mirva_emilia

Facebook Tarot-tulkitsija Mirva Vilokkinen

 

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *