Hae
Mirva Emilia

Tee päätöksesi luottaen intuitioosi

Oikea polku näyttäytyy kun kuuntelet sisäistä ääntäsi ja luotat intuitioosi. Joskus intuitio voi olla täysin eri mieltä mitä ajatukset sanovat ja silloin tuntuukin siltä, että on tienristeyksessä jumissa. Kumpaa polkua lähtisit kulkemaan, kivikkoista, mutkaista ja pimeää teitä vai valoisaa, rakkaudellista ja houkuttelevampaa tietä? Tämä päätös täytyy tehdä itseä kuunnellen. Helpoimmalta ja houkuttelevammalta varmasti suurimmalle osalle tuntuisi rakkauden tie, mutta olisiko se kuitenkin liian helppo tie? Antaisiko mutkainen ja kivikkoinen tie kuitenkin valoisamman lopputuloksen kaikkine opetuksineen?

Intuitio auttaa valinnan tekemisessä

Vaikka järki sanoisi, että mene valoisampaa tietä mutta intuitio, että kivikkoista ja vaikeampaa tietä niin silloin vaikeammalla tiellä on jokin suurempi merkitys. Polun ei silloin ole tarkoituskaan olla helppo vaan opettavainen. Joskus intuitio sanoo taas toisinpäin. Mene rakkauden tietä ja nauti polustasi ja matkastasi määränpäähäsi.

Elämän täytyykin olla välillä kivikkoista ja mutkaista, jotta vaikeuksista tulee oppiläksyjä. Elämän ei kuitenkaan pidä olla jatkuvaa taistelemista vaan elämän matkaan kuuluu myös valoisuus ja rakkaudellisuus. Kun olet tienristeyksessä, mieti ja kuuntele omaa sisintäsi, että oletko valmis menemään kivikkoisen tien kautta kaikkine oppiläksyineen. Vai onko voimasi lopussa, jolloin tarvitset rakkaudellisemman ja valoisamman tien kerätäksesi itseesi voimaa ja hyvää energiaa. Kun on valmis menemään epävarmemmalle tielle, täytyy olla riittävä voima sisimmässä. Näin tulet selviämään matkastasi ❤️

Tukenasi on joukko enkeleitä

Oman polun valitseminen voi jo pelkästään olla voimaa vievä prosessi mutta usko ja luota, että sinua ohjataan ja viedään oikeaan suuntaan. Sinulla on täysi joukko enkeleitä takanasi pitämässä sinusta huolta. Pyydä heiltä apua katkaisemaan kaikki negatiiviset sidokset ja sinua jarruttavat esteet, muistot ja tunteet, jotka estävät sinua saavuttamasta sinun unelmasi. Ota vastaan kaikki se tuki, rohkeus ja voima mitä sinulle tarjotaan. Sinua kehotetaan hiljentymään useammin, tyhjäämään mielesi kaikista ajatuksista ja vain kuuntelemaan itseäsi ja viestejä mitä sinulle annetaan. Luota intuitioosi ja toimi sen mukaan. On se sitten kivikkoinen ja mutkainen tie, niin ota ne kaikki haasteet vastaan mitä sinulle tarjotaan. Tai, jos intuitiosi pyytää sinua menemään kohti valoisaa ja rakkaudellista tietä niin nauti kaikesta siitä rakkauden ja hyvänolon tunteesta mitä matkasi sinulle tarjoaa. Olet sen ansainnut ❤️

-Mirva

Instagram @mirva_emilia

Facebook Tarot-tulkitsija Mirva Emilia 

Yksi kommentti

  1. Kirsi Hannola kirjoitti:

    Vasen

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *