Hae
Mirva Emilia

Viikon tarot: Maljojen Prinsessa – suo itsellesi tilaa

Viikon tarotkortiksi nousi Maljojen Prinsessa, joka kehottaa Sinua löytämään itsestäsi parhaat puolesi sekä löytämään ne asiat elämääsi, jotka tuovat Sinulle iloa. Elämäsi runsaus ja rakkaus löytyvät sisimmästäsi ja antavat sinulle voimaa ja lujuutta. Uskalla tehdä asioita, joista pidät ja joilla on sinulle todellista merkitystä.

Sinulla ei ole tarvetta jäädä kiinni toisiin ihmisiin tai asioihin, sillä olet itsenäinen ja vahva. Kun katsot elämääsi runsauden ja rakkauden valosta niin silloin sinulle tullaan tarjoamaan elämään hyvää eikä mikään pidä sinua kahleissa. Olet käsitellyt menneisyytesi ja nyt olet valmis jatkamaan matkaasi.

Maljojen Prinsessa symboloi sinulle vapautta ja tilaa

Viikon tarotkortti antaa Sinulle vapautta ja tilaa omista arjen rutiineistasi. Nauti elämästäsi arjen keskellä ja antaudu kaikelle sille kauneudelle mitä ympärilläsi on. Kun annat itsellesi tilaa arjen keskellä pystyt nauttimaan elämästäsi kaikinpuolin. Huomaat kaiken sen ihanuuden uusin silmin antamalla itsellesi tilaa ja vapautta. Kiireen keskellä usein teemme asioita rutiininomaisesti emmekä ehdi nähdä kaikkea mitä ympärillämme on. Loppujen lopuksi se voi johtaa väsymykseen. Irtaudu välillä arjen tehtävistäsi ja anna itsellesi tilaisuus olla hetki vapaa.

Näe asiat niiden oikealla tavalla

Opettele näkemään asiat sellaisena kuin ne ovat niinkuin Maljojen Prinsessakin tekee. Kohtaa sisimpäsi rohkeasti ja uskaliaasti. Sisimmästäsi on tulossa sinulle paljon viestejä, kunhan et peittele sen ääntä. Älä tuhlaa aikaasi ajatuksiin, miten haluaisit asioiden olevan vaan anna kykysi nähdä asiat oikealla tavalla. Ole onnellinen kaikesta siitä, mitä sinulla on juuri nyt ja ole onnellinen siitä hyvänolon tunteesta mitä itsellesi saat aikaan kun annat itsellesi tilaa ja vapautta. Löydä itsestäsi ne parhaat asiat ja puolesi ja nauti niistä. Älä etsi itsestäsi turhaan epäkohtia, vaan keskity kaikkeen hyvään mitä sinussa on. Olemme täydellisiä juuri tällaisina kuin olemme ❤️

Viime viikon tarotkortiksi nousi Toiminta, pääset lukemaan sen tästä linkistä. 

-Mirva

Instagram @mirva_emilia

Facebook Tarot-tulkitsija Mirva Emilia 

 

 

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.