Hae
Mirva Emilia

Kesä ja kärpäset

Kivaa ja aurinkoista lauantaita! Meitä on kyllä tänä kesänä hellitty auringolla 🙂 Eilen illalla istuttiin terassilla pitkästä aikaa miehen kanssa kaksin kun lapset meni nukkumaan. Tollasta arjen ”luksusta” tapahtuu harvoin että iltasin istutaan kahdestaan koska menen lähes samaan aikaan lasten kanssa nukkumaan. Työt vievät niin paljon multa voimia että menen tosi aikaisin nukkumaan eikä iltaan jää kauaa. Mutta nyt aion valvoa ehkä vähän myöhempään kun kahdeksaan 😉  Luen paljon meidän IBD-vertaistukiryhmästä kuinka helteet on vaikuttanut heidän oloihin, ruoka ei maistu, tulee huono olo ja saattaa laittaa akuutin päälle, joten saa nähdä kuinka tässä vapailla nyt käy. Töissä on niin hyvä ilmastointi että siellä ennemmin palelee kun on kuuma, mikä on vaan hyvä niin jaksaa palvella asiakkaita 🙂 

Mulla tosiaan alko eilen pitkät vapaat töistä ja tän ensimmäisen vapaan aion relata kunnolla, nukkua päiväunet ja käydään veneilemässä. Saan kuitattua väsymystä vähän pois niin jaksan nauttia loppuvapaista ja varsinkin lasten kanssa olemisesta 100%! <3 Särkänniemi päivä meillä on tiedossa mutta muuten mennään fiiliksen mukaan, ei turhia suunnitelmia 🙂 

IMG_20180721_214905.jpg

IMG_20180725_195655.jpg

IMG_20180725_195848.jpg

Me aletaan nyt nauttimaan auringosta ja yhdessäolosta 🙂 Rentouttavaa viikonloppua! 

-Mirva 

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.