Hae
Mirva Emilia

Tarot-torstai – voimavarat ja vahvuudet

Omien voimavarojen ja vahvuuksien tunnistaminen on tärkeää – miksikö? Siksi, että silloin kun elämässä niitä tarvitsee tietää mitä kautta ja mistä näitä ottaa käyttöön. Voimavarat ja vahvuudet ovat jokaisella erit enkä koskaan voi kylliksi muistuttaa meitä siitä, että jokainen on yksilö eikä toisia voi verrata. Jokainen selviytyy elämän eri haasteista eri tavalla ja jokaisella on omat vahvuutensa, joita me voimme yhteistyössä jakaa. Omien voimavarojen löytämiseen voi käyttää apuna muutamia ajatuksia, kuten:

  • Mitkä asiat tekevät itseni onnelliseksi.
  • Mitä on mukava tehdä.
  • Mitkä tuovat itselleni energiaa.
  • Mikä auttaa saavuttamaan tavoitteet.
  • Mitkä ylläpitävät omia vahvuuksia ja mistä olen kuullut olevani hyvä.

Omat voimavarat ja vahvuudet ovat elämään iloa tuovia asioita ja vastoinkäymistenkin aikaan näitä asioita on hyvä mietiskellä ja muistuttaa itseään siitä, että selviämme mistä vain ❤️

Voimavaroista ja vahvuuksista on hyvä siirtyä Leijonakauden tarot-torstaihin. Leijonan kausi on ollut aktiivisena jo muutamia päiviä ja tästä valtavan voimakkaasta energiasta kannattaa ottaa ilo irti. Valitse alla olevasta kuvasta sinua puhuttelevin kortti ja lue alta mitä kortti sinulle viestittää.

Vasen kortti on numero 1

Keskellä oleva kortti on numero 2

Oikealla oleva kortti on numero 3

1. Kohtuus

Silloin kun tuntuu, ettei mikään asia liiku tai oma henkinen kasvu olisi jollain tapaa pysähdyksissä niin pyri silti löytämään itsellesi tasapainoa ja harmoniaa. Meissä tapahtuu koko ajan ja kehitymme vaikkei itsestä aina siltä tuntuisikaan. Kun luotamme itseemme ja siihen, että asiat tapahtuvat tarkoituksella silloin kehitystä tapahtuu kuin itsestään. Asioita ei voi pakottaa eikä niiden vauhtia voi lisätä – ne tapahtuvat silloin kun niiden oikea aika on. Vaikka se kuinka kliseiseltä kuulostaisikin niin siihen vain kannattaa uskoa ja luottaa turhautumisen ja haasteiden aikana.

2. Miekkojen ysi

Muista, että maailmankaikkeus on aina mukanasi ja voit aina pyytää sitä kautta apua. Koskaan ei tarvitse olla yksin, ei edes haastavina aikoina. Ilman pimeyttä ja elämän kuoppia emme osaisi arvostaa valoa, raikkautta, iloa, rakkautta ja kauneutta. Elämän kuopat kasvattavat ja opettavat meitä näkemään elämän kauneuden ja oman kauneuden syvältä sisältämme. Opettele näkemään itsessäsi se sama kauneus mitä me muutkin sinussa näemme.

3. Taikuri

Tämän hetken energiat antavat mahdollisuuksia toteuttaa omia haaveita ja unelmia, mikä sinua enään estää? Ole rohkea ja anna palaa! Lahjakkuutesi ja kykysi ovat täysin valmiita astumaan ulos, nyt on sinun aikasi! Tähän korttiin tarttuu todella vahvasti Leijonan energia mikä yllämme valtaa ja tätä energiaa pyydetään nyt käyttämään siihen mitä ikinä haluatkaan tehdä. Ei ole aina helppoa nähdä omia valmiuksia ja kykyjä ja silloin kun tarvitset niihin vahvistusta niin käänny kohti omaa sisintäsi ja tutustu uudelleen omaan taikuriisi.

Halutessasi henkilökohtaisen tarot-tulkinnan olen tavoitettavissa päivittäin klo 9-23 palvelunumerostani 0700-94002 (2,38€/min.)

Voit myös varata itsellesi ajan 30 minuutin tarot-tulkintaan (40€) numerosta 040 7270106. 

-Mirva

Verkkokauppa Kristallinkirkas

Instagram @mirva_emilia

Facebook Tarot-tulkitsija Mirva Vilokkinen

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *