Hae
Mirva Emilia

Viikon tarot: Sauvojen Prinssi – tunteiden hallitseminen

Viikon tarotkortiksi nousi Sauvojen Prinssi, mikä edustaa vahvoja tunteita ja niiden hallitsemista. Tunteiden hallitseminen omalla polulla on yksi merkittävä oppi, sillä vahvat energiat voivat olla toisten ihmisten mielestä jopa pelottavia tai liian tulisia. Tällöin olisi hyvä osata hallita hieman omia vahvoja energioita kun kokee ja aistii sen tarpeelliseksi.

Vahvat tunteet ja asioihin hyökkääminen voi osaltaan merkitä käsittelemättömiä pelkoja tai suruja, mutta Sauvojen Prinssi taas edustaa näiden pelkojen haihtumista pois, jolloin energia on vapautunutta ja latautunut oikeaan suuntaan. Pelon ei enään tarvitse hallita ajatuksia, tunteita ja päätöksiä, sillä sen tilalle on tullut itsevarmuus ja luovuus. Ja kun tämän vahvan voiman ja energian yhdistää vielä rakkauden energiaan niin mikään ei voi enään pysäyttää meitä!

haasteena tunteiden hallitseminen tai itsensä aliarvioiminen

Kun vahvuuden ja itsevarmuuden yhdistää tulee jotain suurta, niin suurta, että me voidaan olla itsestämme enemmän kuin ylpeitä. Joillekin se voi olla työssä jokin suuri tavoitteen saavuttaminen tai jollekin se voi olla oman henkisen hyvinvoinnin edistysaskel ja itsevarmuuden löytäminen. Jokaisella meistä on erilaiset elämäntilanteet eikä omaa tilannetta tarvitse ikinä väheksyä. Jokainen meistä kulkee omaa polkua juuri siihen tahtiin kuin se tuntuu hyvältä. Jotta itsevarmuus löytyy (muista, tämä on sinussa jo olemassa) niin ensin tulee miettiä omia vahvuuksia. Missä minä olen hyvä, mitä taitoja haluan tuoda itselleni ja ehkä myös toisille esiin? Jos näitä vahvuuksia ei meinaa löytyä niin älä turhaudu vaan anna ajatuksien ja mielen pysyä silti rakkauden tilassa, sillä ne vahvuudet löytyvät ja tulevat kyllä esiin.

Sauvojen Prinssi pyytää antamaan luovuuden virrata. Luovuuden kautta löytyy myös se vahvuus. Luovuus voi olla mitä tahansa. Joogaa, tanssia, laulua, mitä vain! Jos rajoitamme itseämme liikaa jätämme uudet kokemukset ja aistit huomaamatta ja sivuun. Jos et ole kokeillut jotain asiaa ennen mitä olet jo kauan pohtinut niin nyt on hetki, jolloin kannattaa ottaa itseään niskasta kiinni ja kokeilla rohkeasti miltä se tuntuu. Jos se tuntuu tylsältä niin silloin tietää, ettei kokeile sitä toiste. Mutta mitäs jos se tuntuukin niin hyvältä, että olet täynnä rakkautta, kiitollisuutta ja hymyä sen jälkeen ja plussana tähän vielä ihanat uudet ihmiset joita olet voinut tavata. Ajattele tätä tunnetta kun lähdet kokeilemaan uusia asioita ja pidä mieli avoimena.

On sinun aikasi astua pimeydestä valoon ja yhdistää sinun vahvat voimat rakkauden energiaan.

Halutessasi henkilökohtaisen tarot-tulkinnan olen tavoitettavissa päivittäin palvelunumerostani 0700-94002 (2,38€/min).

Voit varata itsellesi myös ajan puolen tunnin tulkintaan (40€), 15 minuutin tulkintaan (25€) tai voit tilata kirjallisen tulkinnan sähköpostiisi (60€) numerosta 040 7270106. 

-Mirva

Instagram @mirva_emilia

Facebook Tarot-tulkitsija Mirva Emilia

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *