Hae
Mirva Emilia

Viikon tarotkortti – oikaise väärinkäsitykset ja hulluttele

Taas on aika nostaa viikon tarotkortti! Tulevalle viikolle nousi nopeus ja se onkin mielenkiintoinen kortti. Nopeuden kortti edustaa väärinkäsitysten oikaisemista ja vuorovaikutusta kuin myös itsensä toteuttamista ja uusia kokemuksia. Välillä kenen tahansa suusta voi päästä pieniä sammakoita ja jälkeenpäin sitä miettii, että olikohan tuo ihan tarpeellista tai, että ymmärsiköhän toinen osapuoli sen oikein ja niin, miten olin sen tarkoittanut. Nopeuden kortti kuuluu Sauvoihin ja toiminnan kortteihin. Kortti kehottaakin selvittämään väärinymmärryksiä. Ei kuitenkaan loukkaamalla toista liiallisella suorapuheisuudella. Rehellisyys ja väärinkäsitysten oikaisemin ei tarkoita hienovaraisuuden ja huomaavaisuuden puutetta!

Onko elämässäsi ehkä joku, johon sinun pitäisi olla yhteydessä ja selvittää väärinkäsitykset? Nyt olisi oivallinen aika selvittää nämä asiat ja saada hyvää kommunikaatiota aikaiseksi. Kaikille asioille ja tiedolle on syytä näyttää päivänvaloa, muista kuitenkin huomaavaisuus ja ottaa toisen tunteet huomioon.

Tarotkortti haastaa sinua Kokeilemaan Rohkeasti jotain uutta

Toinen asia, mitä kortti edustaa on laittaa tuulemaan. Kokeile jotain uutta, vaikka siinä olisikin hieman riskejä. Aistisi kaipaavat uusia kokemuksia. Kokeile vaikka uusia ruokalajeja, sämpylöiden leipomista, kotijumppaa, juoksulenkkiä tai meditaatiota. Uskalla mennä omalle epämukavuusalueellesi! Mieti, mihin sinä tarvitset rohkeutta? Mikä on se juttu, mistä tiedät että se on sinun epämukavuusalueesi? Ole rohkea ja kokeile just sitä, mikä tuntuu epämiellyttävältä. Se voikin olla hauskaa!

Mitä tarotkortit sanovat

Joka sunnuntai nostan siis tulevalle viikolle yhden tarotkortin ja kerron siitä kortista niin instagramissani (@mirva_emilia ) kuin myös täällä blogin puolella. Täällä blogin puolella käyn kortin läpi perusteellisemmin kuin instagramissa mutta sielläkin laitan pääasiat kuitenkin aina 🙂 Käy siis sielläkin seurailemassa mua niin pysyt varmasti mukana tässä! Viimeisimpiä kortteja voi ja kannattaakin käydä lukemassa, mitä olen nostanut. Niistä voi saada aina uusia oivalluksia omaan elämään. Koska elämäntilanteet muuttuvat myös oma ajatusmaailma muuttuu sen mukana. Viime viikon tarotkortin pääset lukemaan tästä.

Tällä viikolla on siis hyvä aika oikaista väärinkäsityksiä toinen huomioon ottaen ❤️Muista myös hullutella tulevana viikkona ja kokeilla jotain uutta! Mene rohkeasti epämukavuusalueellesi. Kerro myös sinun omia oivalluksia instagramissa käyttäen häshtägiä #viikontarot niin pääsen seuraamaan millaisia oivalluksia sinä olet saanut ❤️

-Mirva

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.