Hae
Mirva Emilia

Viikon tarot: Taistelu – onko vastaan taistelemiselle enään tarvetta?

Viikon tarotkortiksi nousi Taistelu, mikä pyytää luomaan ajatuksia uuteen suuntaan. Onko tarvetta enään taistella luonnollista muutosta tai epäonnistumisia vastaan? Miltä tuntuisi, jos antaisi asian ratketa itsestään ja käyttäisi energiaansa hyödyllisiin asioihin?

Me ihmisinä luomme itsellemme tietyn näkymän omasta tulevaisuudesta. Suunnittelemme valmiiksi mitä siihen kuuluu, mihin mennään ja mitä tapahtuu seuraavaksi. Ja tämä on täysin ok, sillä se luo jonkinlaista turvallisuuden tunnetta ja laittaa toimimaan omien haaveiden eteen. Joskus kuitenkin maailmankaikkeus on toista mieltä meidän ajatuksista ja silloinhan vasta myräkkä alkaa. Universumi laittaa vastaan jollekin suunnitelmalle mitä on voitu luoda. Miksi maailmankaikkeus näin tekee, vaikka itsestä ajatus tuntuu hyvältä, ellei jopa täydelliseltä? Maailmankaikkeus tietää kuitenkin meidän sielunsuunnitelman ja ne asiat, joihin tulisi kiinnittää huomiota ja mitä tulisi lähteä viemään eteenpäin. Maailmankaikkeus tietää, mistä jokainen saa oman mielenrauhan. Ja jos oma suunnitelma ei tätä loppujen lopuksi tuo (mitä ei itse vielä tiedosta) niin silloin universumi laittaa jarrut päälle ja eteen lähteekin tulemaan kaikenlaisia esteitä. Ja silloin taistelu näitä esteitä vastaan voi olla täysin turhaa, sillä energiaa hukkaantuu täysin väärään asiaan.

Se, mitä toivon sydämestäni on, että uskaltaisimme luottaa enemmän johdatukseen ja maailmankaikkeuden viesteihin. Se mihin maailmankaikkeus meitä johdattaa on tie onnellisuuteen, ykseyteen ja rakkauteen. Tie ei välttämättä helppo ole, mutta se matka on opettavainen ja jokaista meitä kasvattava. Lopputuloksessa elämme runsaudessa ja rakkaudessa. Miksi siis tätä lopputulemaa vastaan taistelisimme?

Taistelu vai Kuunteleminen?

Kuunteleminen voi tarkoittaa oman sisäisen äänen kuuntelemista tai toisten osapuolten kuuntelemista. Oli miten oli, kuunteleminen laittaa jäitä hattuun ja voi nostaa uusia ja aikamoisiakin oivalluksia taistelun keskellä. Kun jokin konflikti on kytenyt sisimmässä pidemmän aikaan niin silloinkin on hyvä kuunnella toista samaan aikaan kun kertoo oman mielipiteensä asiasta. Koskaan ei ole liian myöhäistä aloittaa kuunteleminen ja suunsa puhtaaksi puhumista, mutta on muistettava myös toinen osapuoli. Mitä mieltä hän on ja millaisia ajatuksia hänelle nousee pintaan. Kun konflikti tilanteessa muistaa kuunnella itseään sekä toisia niin silloin asiat ei pääsisi leviämään käsiin räjähdysmäisesti. Joskus siirtyminen takavasemmalle voi rauhoittaa ajatuksia niin, että uudet oivallukset ja asenteet pääsevät paremmin esiin.

Halutessasi henkilökohtaisen tarot-tulkinnan olen tavoitettavissa päivittäin klo 9-23 palvelunumerostani 0700-94002 (2,38€/min.)

Teen tulkintoja myös ajanvarauksella niin puhelimitse (30 min/40€) kuin myös kirjallisena sähköpostiin (60€). Voit varata oman aikasi numerosta 040 7270106.

-Mirva

Instagram @mirva_emilia

Facebook Tarot-tulkitsija Mirva Vilokkinen

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *