Hae
Mirva Emilia

Vahvaa B-vitamiinia kevätväsymykseen

Aloin syömään B-vitamiinia pieneen kevätväsymykseen. Isoja lumikasoja on vielä vaikka kuinka ja kevään odotus on kieltämättä alkanut vähän väsyttämään vaikka illat onkin pitkään jo valoisia. Aloin tosiaan syömään vahvaa B-vitamiinia tähän pieneen kevät väsymykseen ja ulkona pyrin olemaan niin paljon kuin on mahdollista ja ehdin olemaan. Pääsiäiseen on luvattu aurinkoista ja lämmintä. Ehkä se saa mieltäkin vähän pirtsakammaksi 🙂 Aurinko on oikea energian lataaja, heti kun se vähänkin alkaa pilkottamaan pilvien takaa niin olo on paljon virkeämpi ja energisempi.

Tämä huhtikuun alku on ollut tosi touhukas, kun on ollut lasten synttärijuhlia, Julian nimpparit ja aloitin yhden vuoden kestävän koulutuksen liittyen yritykseeni, joten pääsiäinen tulee juuri oikeaan aikaan. Pääsiäisenä rentoillaan perheen kesken ja juhlitaan ystävien kanssa. Meille tulee meidän ystäväpariskunta lauantaina syömään. Teen ensimmäistä kertaa Lyonin kanaa, toivottavasti onnistun siinä ? Oltiin mummulassa syömässä sitä ja, kun mietin mitä ruokaa voisin tarjota niin tuo tuli heti mieleen. Ohjeen perusteella se ei kuitenkaan mitenkään vaikea kokattava olisi.

Pääsiäinen on ortodoksien suuri juhla ja miedän perheestähäm tosiaan minä ja lapset ollaan ortodoksisia. Pääsiäiseen ortodoksiset valmistautuu 40 päivän paastoamisella minkä tarkoituksena on löytää elämään tarkoitus ja merkitys. Paaston aikana ei syödä lihatuotteita, kananmunia ja maitotuotteita. Paastoon kuuluu myös viinistä ja öljystä pidättäytyminen, ainakin arkisin. Tänä vuonna tämä paastoaminen on alkanut 24. helmikuuta. Tätä paastoa en ole koskaan itse kokeillut, mutta mielenkiinnosta voisin joskus kokeilla. Vaikka tosiaan ortodoksisia ollaan niin se ei meidän arjessa näy ollenkaan. Ehkä se mikä tulee joskus näkymään on se, että lapset saavat itse päättää menevätkö rippikouluun vai ei. Mää en oo riparia käynyt eikä se koskaan tuntunutkaan siltä, että haluaisin sen käydä.

Pääsiäisenä tosiaan kerätään voimia, syödään hyvin, nautitaan olosta ja auringosta. Aion ottaa itseeni kunnon aurinkopläjäyksen pyhien aikana ? Pääsiäinen on iso kevään merkki ollut mulle aina ja onkin ihanaa kun päästään sitä taas viettämään ?

Ihanaa pääsiäisen aikaa!

-Mirva

Instagram @mirva_emilia

Facebook Tarot-tulkitsija Mirva Emilia

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *