Hae
Mirva Emilia

Jouluntaikaa ja elämän rikkautta

Jouluntaikaa, pikkuisia tontun jälkiä, joulupukin odottelua ja elämän rikkautta. Viimeiset päivät on ollut yhtä tohinaa ja lapset on ollut ihan levottomia jännityksestä 😀 Meillä on joulunaluspäivät aina jotenkin kauheen meneviä kun käydään kaupoilla, leivotaan, valmistellaan ruokia, koristellaan kuusi, käydään viemässä sukulaisille joulumuistamiset ja tietysti haluan siivota ennen aattoa. Mitään perinteistä joulusiivousta meillä ei tarvitse koskaan sen kummemmin tehdä, koska pidän kodin aina siistinä mutta toki imuroimista ja pölyjen pyyhkimistä on aina 🙂

Jouluntaikaa

Mää uskon, että jouluna on ilmassa tietynlaista taikaa. Ihmiset on iloisia, rentoutuneita ja hyväntahtahtoisia. Jouluna ajatellaan toisia ilman taka-ajatuksia ja annetaan toiselle hyvä mieli hyvän ruoan ja muistamisten kautta. Mulle joulussa tärkeintä on läheiset, heidän kanssa oleminen ja hyvä ruoka (tietysti pitkin päivää ja iltaa ?). Vaikka tänä vuonna eletään erikoista joulunaikaa niin olen ihan super kiitollinen siitä, että saan viettää joulun läheisteni kanssa.

Asutaan perheen kanssa samalla paikkakunnalla ja ollaan tekemissä lähes päivittäin niin voimme viettää yhdessä joulun ajan rauhallisin mielin. Nostinkin itselleni tarotkortin jouluksi ja sieltä nousi rikkauden kortti. Rikkauden kortti tarkoittaa elämän rikkautta sekä sisäistä ja ulkoista rikkautta. Mitä elämän rikkaus sinulle tarkoittaa? Mulle se tarkoittaa läheisiä, rakkautta ja turvallisuutta ja näitä asioita saan kokea tänäkin jouluna. Rikkauden kortti on kaunista elämän eheyttä, runsautta ja rakkautta.

Rikkauden kortin voima tuo yhteen kaikki ne läheiset ihmiset, joiden kanssa saa viettää aikaa ja jotka ovat osa elämää. Tätä tunnetta tunnenkin vahvasti ja olen siitä todella kiitollinen, että asiat näin ovat. Koska en tietenkään halua pelkästään itselleni viestiä tästä kortista niin tietysti kortti lähettää myös sinulle rakkaudellisen viestin jouluun ❤️

”Ole sisäisesti ja ulkoisesti vapaa ja tunne elämän rikkaus ja rakkauden energia itsessäsi. Nauti tästä tunteesta kiitollisena. Kun jaat sisäistä rikkauttasi, menestys ja runsaus elämässäsi täyttyvät.”

Haluan toivottaa juuri sinulle onnellista ja rauhallista joulua❣️

-Mirva

Instagram @mirva_emilia

Facebook Tarot-tulkitsija Mirva Emilia 

 

2 kommenttia

  1. Tiitta Forsberg kirjoitti:

    Hyvää Joulua❤️

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.