Hae
Mirva Emilia

Hämeenlinnan uusi kesäteatteri löi ällikällä – kesäinen retki Hämeenlinnassa

*Liput saatu

Hämeenlinnan uusi kesäteatteri oli oikea loppuhuipennus mun ja äidin Hämeenlinnan retkellä. Äiti täytti kesäkuussa vuosia ja päätin, että vien hänet synttärireissulle katsomaam teatteri esitystä. PR -toimisto Domakers järjesti kesäisen reissun Mikko Kivisen käsikirjoittamaan Mitä kuuluu Marja-Leena? ensiesitykseen ja se oli kyllä ihan huippu näytös. Hämeenlinnan uusi kesäteatteri oli meille molemmille ihan uusi tuttavuus ja sinne kannatti kyllä ajella pidemmältäkin matkalta. Tykkään muutenkin käydä tosi paljon kesäteattereissa ja kiertää väöillä muissakin kuin näissä lähinäytöksissä. Kesäteattereissa on aina aivan ihana tunnelma ja näyttelijät heittäytyvät näytöksessä täysin. Niinkuin tässäkin Mitä kuulu Marja-Leena? esityksessä. Tänä kesänä on tiedossa vielä ainakin yksi kesäteatteri, jonka käsikirjoituksessa on ollut mukana lasten isomummu ❤️

Ensi-illassa alkuun meille kutsuvieraille oli tarjolla kuohuvaa, pientä suolaista ja samalla päästiin häpöttelemään muille vieraille. Kesäteatterin alueella on viiniterassi, pieni karkkikioski, makkarakioski ja kahvila. Kaikille on siis kaikkea väliajalla tarjolla 😊 Toivotaan, että jokaiseen esitykseen on yhtä aurinkoinen ja lämmin ilma mitä meillä oli. Katettu katsomo olikin hyvä aurinkoisella ilmalla ja tietysti myös sateen sattuessa kohdalle.

Mitä kuuluu Marja-Leena? on musiikkikomedia Leevi and the Leavingsin hiteillä, jossa tarinan päähenkilö tajuaa, että on koko elämänsä kaivannut nuoruuden rakastettuaan. Niinpä hän päättää löytää Marja-Leenan ja matkallahan tapahtuukin kaikenmoisia kommelluksia ja seikkailuja pitkin Suomen. Laulut ja esityksen juoni oli käsikirjoitettu ihan super hyvin yhteen ja jokainen laulu olikin osattu laittaa juuri oikeaan kohtaan. Ja kyllähän siinä itseäkin alkoi ihan laulattamaan 😀

Ticketmasterin kautta voi ostaa lippuja ennakkoon. Ja sitä suosittelenkin vahvasti, sillä uskon, että tämä näytös tulee vetämään todella paljon porukkaa paikalle, ja liput hupenevat varmasti pikapuoliin. Tämä oli niin hyvä näytös! Naurua riitti ja hyvää tunnelmaa 😊 Lippukauppaan pääset tästä.

Ennen kesäteatteria käytiin Tarotpuodissa mikä on oikea elämysten kauppa. Siellä on kristalleja, kiviä, tarotkortteja, koruja, sisustuselementtejä ja siis aivan kaikkea. Tämä oli nyt kolmas kerta kun käyn siellä ja aina lähden yhtä hämmästyneenä pois.

Tällä kertaa sieltä tarttui mukaan tuulikello, mitä voin kilautella meditaatioilloissa, valkosalvia suitsukkeita millä puhdistan kodin energioita niin meiklä kuin asiakkailla, ihanan vanhanajan vuorikristallisormuksen sekä teetä ja hunajaa. Niin ja siellä oli kiviautomaatti mistä sai poletilla noin 20 pientä energiakiveä. Sen vielä pyöräytin kassalla 😊  En voi muuta sanoa siitä paikasta kuin, että se on itse koettava ja nähtävä. Ovesta kun astuu sisään niin sitä jää vaan hämmästeleen tämän puodin paikkoja.

Tässä kuvassa on vain pieni osa koko kauppaa. Puodissa käynti oli kiva yhdistää tähän meidän retkeen ja äitikin tuntui tykkäävän hänen synttärireissusta 🥰 Musta tällaiset elämysmatkat on parhaimpia synttärimuistamisia varsinkin heille, keillä on jo kaikkea tarvittavaa 😊

-Mirva

Instagram @mirva_emilia

Facebook Tarot-tulkitsija Mirva Vilokkinen

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.