Hae
Mirva Emilia

Miniloma Helsingissä

Vietettiin mun siskon kanssa viikonloppuna miniloma Helsingissä ja oli aivan ihanaa päästää irti arjesta. Oon aina tykännyt Helsingistä ja mun haave olisikin joskus asua siellä tai ainakin olla paljon enemmän siellä mitä nyt olen ollut. Asuminen ei kuitenkaan ole vielä vuosiin ajankohtaista, koska haluan kasvattaa lapset täällä maalla ja katsotaan sitten kun he on isompia, että kuinka mun haaveeni kanssa käy. Olisi ihanaa saada tehdä myös Helsingissä päin enemmän töitä.

Arjen irtiotto tuntui tosiaan tosi hyvältä ja tuli jotenkin todella tarpeeseen. Kesä meni tietysti lasten kanssa ollessa ja heidän kanssa touhutessa ja reissatessa niin nyt oli kiva päästä höpötteleen ja viettää aikaa aikuisten kesken. Matkan varrella mennessä poikettiin Iittalan outlet -myymälässä mikä oli oikein viihtyisä pikku kylä. Kesäisin se on varmasti todella tunnelmallinen paikka pienine kojuineen mitä pihapiirissä oli. Pysähdyttiin myös Hämeenlinnassa Tarotpuodissa. Ostin sieltä uudet tarotkortit, joita ajattelin käyttää tulevana torstaina Tarot-torstaissa. Tykkään vaihdella siinä välillä pakkaa ja päästää oma intuitio erilailla valloilleen. Jokainen tarotpakka on tietysti aina kuvitukseltaan erilainen ja niistä nousee eri ajatus vaikka perimmäinen merkitys onkin sama kaikissa korteissa.

Helsinki tarjosi taas mahtavat ostos seikkailut

Lähdimme tosiaan perjantaina ajelemaan ja Helsinkiin kun päästiin meidän kaverin luokse niin me lähdettiin lähes saman tien pyörimään Triplan ostoskeskukseen katsomaan millainen tarjonta siellä on. Olin kerran aiemmin käynyt siellä nopeasti mutta tällä kertaa siellä varattiin aikaa sinne kunnolla. Perjantaina käytiin vähän vilkuilemassa ja syömässä ja sunnuntaina siellä vierähtikin jo useampi tunti. Ensisijaisesti haluttiin käydä katsomassa Croppin, Housebrandin, Reservedin ja Sinsayn liikkeet. Niissä en itse ole käynyt ja mun sisko niitä kehui niin tottakai ne täytyi käydä katsomassa. Triplasta löytyi myös aivan ihana sisustusliike, Sostrene grene. Tästäkään liikkeestä en ollut ennen kuullut ja tämä tosiaan oli positiivinen yllätys!

Miniloma Helsingissä meni todellakin syödessä ja ostoksia tehdessä, niinkuin suunnitelmissa oli. Lauantaina käytiin  keskustassa Flean ja reloven kirppiksillä ja niissä molemmissa oli jotenkin aivan erityinen tunnelma. Oli ihana kuulla kuinka ihmiset höpöttelivät omissa seurueissaan ja nauttivat olostaan. Varsinkin näin vaikean ajan jälkeen tämä tuntui ihan mielettömän ihanalta. Yrjönkadulta löytyi myös ihana liike, Unio Mystico jossa myydään energiakiviä, tarotkortteja, henkiseen hyvinvointiin liittyviä kirjoja sekä enkeli- ja oraakkelikortteja. Siellä kannattaa myös käydä jos nämä kiinnostaa.

Ihana pikku loma takana ja tämä viikko onkin lähtenyt hyvissä tunnelmissa käyntiin. Toivottavasti pian tulisi taas mahdollisuus lähteä muutamaksi päiväksi Helsinkiin, on se sitten työ- tai huvimatka.

-Mirva

Instagram @mirva_emilia

Facebook Tarot-tulkitsija Mirva Emilia 

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.