Hae
Mirva Emilia

Viikon tarot: Tiede – tunteiden tasapaino

Viikon tarotkortiksi nousi Tiede, mikä on ollut mulle aina intuitiivisesti tunteiden sekamelskan kortti. Silloin kun tämä kortti nousee niin se pyytää tarkkailemaan omia tunteita ja ajatuksia ja pyrkiä saamaan niitä tasapainoon. Joskus on aikoja kun tuntuu, että kaikki kasaantuu päälle eikä tiedä mistä ottaisi otteen. Paras vastaus siihen hetkeen onkin rauhoittuminen sekä salliminen itselleen pienen tauon, kaikesta.

Tunteiden sekamelska on kuitenkin aina matka johonkin uuteen. Universumi johdattelee meitä ajatuksiemme kautta uusiin mahdollisuuksiin, mikä tuottaa ristiriitaisia ajatuksia. Muutos on aina pelottavaa ja jännittävää, siksi emme aina annakaan sille mahdollisuutta. Tieteen kortti pyytääkin olemaan nyt kärsivällinen ja antaa omille ajatuksille tilaa. On tärkeää olla hajottamatta itseään liiallisella stressillä ja sillä, että yrittää olla joka paikassa mukana. Liiallinen kiirehtiminen vie tasapainoa omasta tietoisuudesta pois ja järkyttää mielenrauhaa.

tiede – muutoksen salliminen uudistaa

Kun annamme muutokselle vapaaehtoisesti mahdollisuuden niin silloin muutos auttaa meitä kehittymään ja uudistumaan. Jos vastustamme muutosta niin emme näe kaikkia mahdollisuuksia mitä muutos meille antaisi ja se tuottaa tunteillemme ja ajatuksillemme sekasortoa. Muutoksen tie, mitä jokainen meistä käy on erilainen ja siihen tarvitaan uudenlaisia ajatuksia ja tekoja, jotta muutos jatkaa matkaansa oikealla tiellä. Luotetaan omaan itseemme, omiin ratkaisuihin ja tiedostetaan minne olemme matkalla. Luotetaan siihen, että teemme oikeita päätöksiä. Silloin pysymme omassa tietoisuudessamme ja mielenrauhassamme eikä liiallinen sekasorto valtaa sieluamme.

Tiede sanana tarkoittaa kortissa myös asioiden läpikäymistä ja ottamista selvää laajakatseisemmin ulkopuolisista asioista sekä tarkastella laajakatseisemmin omaa itseään ja omia valintoja. Tiede on osa meitä, osa meidän sisäistä tietoisuutta ja viisautta. Käytetään tätä viisautta ja tietoa mikä meissä on rohkeasti, mutta samalla viisaasti. Punnaillaan eri näkökantoja avoimin mielin ennen kuin teemme lopullisia päätöksiä. Tässä nousee tärkeänä myös kärsivällisyys, mistä aikaisemminkin kerroin. Keskitä voimavarasi sinulle tärkeisiin asioihin ja ajatuksiin. Silloin ajatukset ja tunteet tasapainottuvat ja selkiintyvät, jolloin osaamme toimia oikealla tavalla ja kulkea omaa polkua luottaen, että kaikki asiat tapahtuvat parhain päin ja juuri sillä tavalla, kuin ne on tarkoitettu.

Iloista uutta viikkoa!

Halutessasi laajemman tarot-tulkinnan tavoitat minut päivittäin klo 9-23 palvelunumerostani 0700-94002 (2,38€/min.)

Voit varata itsellesi ajan myös puolen tunnin tarot-tulkintaan (40€) tai voit tilata kirjallisen tulkinnan sähköpostiisi (60€) numerosta 040 7270106.

-Mirva

Instagram @mirva_emilia

Facebook Tarot-tulkitsija Mirva Emilia

 

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *