Hae
Mirva Emilia

11.11 klo.11 – mitä silloin tapahtuu?

Huomenna, 11.11 saapuu valon energia ja valon runsaus maapalloon ja silloin onkin aivan mahtava hetki aloittaa omassa elämässä jotain aivan uutta meditoinnin avulla. Koko tämä viikko on oivallista aikaa uudistua ja kehittyä ihmisenä ja jos vain mahdollista niin tee syvä meditaatio huomenna 11.11 klo 11, jolloin valon voima on suurimmillaan. Ota aikaa itsellesi ja ole valmis jättämään menneisyys taaksesi ja käännä katse kohti aurinkoa.

11.11 meditaation merkitys ja tärkeys nousee

Meditaation avulla mää olen itse löytänyt oman tieni henkiseen maailmaan ja henkiseen työhön. Meditaatiolla on suuri merkitys elämässä ja sen avulla voit auttaa itseäsi heittämään menneisyyden taakat pois ja olla valmis kaikkeen siihen uuteen mitä elämääsi olisi tulossa. On kuitenkin tärkeää päästää vanhasta ensin irti, jotta se uusi mahtuu elämään. Jos roikkuu vanhoissa energioissa ei silloin uusi pääse tulemaan.

Meidän ihanassa tarot illassa äiti piti aivan ihanan meditaation, missä heitettiin vanhat ja negatiiviset energiat taivaan tuuliin ja otettiin vastaan uusi energia ja omat unelmat. Meditaation jälkeen oli todella kevyt olo kun oli päästänyt vanhasta irti ja antoi luvan itselle jatkaa eteenpäin. Jos tuntuu siltä, ettet ole valmis päästämään negatiivisista energioista irti niin kysy itseltäsi, että miksi et? Mikä menneisyydessä pidättää sinua päästämästä irti ja aloittamaan uuden sivun elämässäsi? Kuvittele se kaikki runsaus mitä elämääsi päästäisit sen jälkeen kun olet päästänyt menneisyyden kahleistasi irti.

Olen itse tehnyt myös ison työn, jotta olen pystynyt päästämään menneestä irti ja nimenomaan näistä negatiivisista tunteista. Nyt kun sen työn olen tehnyt niin koko mun elämä on muuttunut parempaan ja onnellisempaan suuntaan. Luotan itseeni, arvostan itseäni ja rakastan itseäni ❤️

Meditaation Avulla nousee itsensä arvostaminen ja luottaminen

Meditaatiolla on monet vaikutukset ja mun mielestä yksi tärkeimmistä niistä on arvostaminen ja luottaminen itseään kohtaan. Kaikki lähtee siitä, että rakastat itseäsi, kunnioitat omia arvojasi ja luotat omaan vaistoosi ja intuitioosi. Toisilla meistä on herkemmät vaistot ja niiden avulla vaistoo ympärillä olevia energioita. Mää itse koen energiat aina tosi vahvoina ja tunnen millaista energiaa toiset ihmiset lähettävät. Ennen en osannut uskoa näitä energioita mitä tunsin mutta nykyään luotan vaistoihini täysin. Jos en esimerkiksi tunne jossain paikassa oloani hyväksi niin tiedän, etten toista kertaa kyseiseen paikkaan mene. Joskus kuitenkin tulee väistämättä tilanteita, joista vaistoo ne huonot energiat jo etukäteen. Onkin tärkeää tehdä itsensä kanssa selväksi se, ettei anna näiden huonojen energioiden haitata omaa oloa ja keskittyy siihen hyvään. On täysin itsestä kiinni kuinka sen tilanteen silloin hoitaa ja miten siihen suhtautuu. Huonon energian voi kampata omalla hyvällä energialla ❤️

-Mirva 

Instagram @mirva_emilia

Facebook Tarot-tulkitsija Mirva Emilia

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.