Hae
Mirva Emilia

Viikon tarot: Onnellisuus – positiivinen asenne luo hyvän pohjan tulevaisuudelle

Viikon tarotkortiksi nousi Onnellisuus, mikä pyytää kääntämään katsetta omaan mielialaan ja asenteeseen. Omalla mielikuvituksella voimme ylläpitää positiivista energiaa ajatuksissa ja myös sen energian avulla toteuttaa toiveita. Se miten asioihin suhtaudumme ja millä asenteella otamme asiat vastaan vaikuttavat lopputulokseen. Epäileväinen ja jo valmiiksi epäonnistunut asenne ja mieli työntävät positiivista energiaa kauemmaksi, sillä ihmismieli uskoo ennemmin epäonnistumiseen kuin onnistumiseen.

Miten tätä mieltä voisi sitten harjoittaa ja luoda mielialaa positiivisemmaksi ja luotettavammaksi? Luottamalla ja tekemällä elämästä sellaisen mikä tuntuu itsestä hyvältä. Nämä tuovat positiivista mielialaa ja energiaa luoksemme. Tehdään lujasti töitä oman onnemme eteen ja opetellaan näkemään epäonnessa kasvun mahdollisuus. Eihän elämä pelkkää kiitorataa ylöspäin kokoajan ole, mutta se on omasta asenteesta kiinni jäämmekö kiinni vastoinkäymiseen vai otetaanko siitä kaikki oppi irti ja jatketaan oman elämän rakentamista uudelleen.

onnellisuus on osa meitä

Onnellisuus ja hyvä energia on jo meissä. Se on osa meitä. Uskon ja tiedän, että ihmisissä on paljon enemmän hyvää kuin pahaa. Itseasiassa olemme pelkkää hyvää ja rakkaudellista energiaa ja valoa. Myös silloin kun kamppailemme masennuksen tai uupumuksen kanssa. Onnellisuus, valo ja rakkaus on koko ajan osa sinua. Elämän alamäet ovat vain yksi elämänvaihe elämässä, mitkä ihan varmasti menevät ohi. Silloin kun tuntuu, että voimat ovat lopussa niin älä vaadi itseltäsi liikaa. Anna kehosi ja mielesi levätä ja luota siihen, että selviät tästä vaiheesta ja keskity asioihin, jotka tuovat sinulle onnellisuutta.

Suolistosairaus opetti myös mulle tämän. Tuli pakko pysähdys, tuli pakko pysähtyä ja miettiä mikä on juuri minulle hyväksi. Se aika opetti mua olemaan terveellä tapaa itsekäs, unohtamatta tietysti arjen ”pakollisia” töitä eli lapsista huolehtiminen, kodista huolehtiminen, ruoan teko ym. Mutta tein ne asiat sillä tavalla miten silloin jaksoin. Saatoimme syödä enemmän valmisruokia silloin, mutta mitä sillä oli väliä tai mitä sillä oli väliä jos pyykit odotti päiväkausia narulla laittajaansa.

En vaatinut itseltäni liikaa vaan hyväksyin sen ajan ja pyrin olemaan onnellinen niistä asioista mitä elämässä siinä vaiheessa oli. Jos en tätä vaihetta olisi elänyt olisin luultavasti jatkanut samaa elämäntapaa ennen sairastumista vielä kauemmin. Olisinko tällä hetkellä onnellinen ja vahva? Tuskin, sillä se mitä tämä aika mulle teki oli todella kasvattavaa. Tänä päivänä, tällä hetkellä näen ja kuulen itseni selvemmin, en anna kohdella itseäni miten sattuu sekä luotan itseeni ja arviointikykyyni. Haluan tällä omalla kokemuksella ja henkisellä kasvulla tuoda sen esiin, että vaikka ihminen tuntisi välillä itsensä heikoksi ja voimattomaksi niin silti elämässä ja meissä itsessä on aina jotain hyvää. Jokainen elämänvaihe on oppimista ja kasvamista, mutta onnellisuus on meissä koko ajan.

Autan mielelläni myös sinua tarot-tulkinnan avulla. Olen tavoitettavissa päivittäin palvelunumerostani 0700-94002 (2,38€/mmin.)

Voit varata myös 30 minuutin tulkinta-ajan (40€) tai pyytää itsellesi kirjallisen tulkinnan sähköpostiisi (60€) numerosta 040 7270106.

-Mirva

Instagram @mirva_emilia

Facebook Tarot-tulkitsija Mirva Emilia

 

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *