Hae
Mirva Emilia

Viikon tarot: Intohimo – on totuuden aika

Viikon tarotkortiksi nousi Intohimo, joka pyytää tarkastelemaan omaa sisäistä arvomaailmaa ja sitä, että toimitko itse oman arvomaailmasi mukaisesti. Mikä on sinun totuutesi ja mikä taas tulee ulkopuolelta? Intohimon kortti haluaa, että siirrämme energiamme niihin asioihin, joista tunnemme että ne ovat oikein juuri minulle.

Oma arvomaailma ja ajatukset muuttuvat ajansaatossa. Ne harvoin pysyvät samanlaisina esimerkiksi 20 vuotiaasta 50 vuotiaaksi. Toki jotkut arvot varmasti pysyvät, mutta jotkin asiat muuttuvat ja ne saavatkin muuttua, kunhan ne ovat itsesi parhaaksi. Arvomaailman ja ajatusten muuttuminen voi olla joskus haastavaa, varsinkin silloin jos ajattelemme liikaa muita ja jätämme oman hyvinvoinnin kakkos sijalle. Omat arvot tekevät meistä juuri sen kuka olemme, kuka haluamme olla ja millainen puoliso tai ystävä haluamme olla. Pystymme antamaan arvoa niin itsellemme kuin läheisillemme elämällä omien arvojen mukaisesti.

Intohimo – energian vapauttaminen luo tasapainoa

Tarvitsemme asioita ja tekemistä itsellemme, joiden avulla voimme vapauttaa ylimääräistä energiaa kehostamme. Se voi olla jokin harrastus, luova taito tai liikunta. Mikä vain minäkin päivänä tuntuu itsestä hyvältä. Energian vapauttaminen vapauttaa kehoa ja antaa niin kehollemme kuin mielellekin tasapainoa. Olemme kevyempiä, innokkaampia ottamaan eri asioita vastaan ja onnellisempia kun saamme jonkin asian myötä päästää irti energiamöykystä sisimmästämme. Jos emme pääse vapauttamaan tätä energiamöykkyä tulemme väsyneiksi, turhautuneiksi, aikaansaamattomiksi ja ahdistuneiksi. Siksi, anna itsesi olla vapaa turhasta energiasta ja anna sen tulla ulos juuri sinulle sopivalla tavalla. Se on itseään kunnioittamista ja omien arvojen kuuntelemista.

Tämän energiamöykyn vapauttaminen voi vaatia joskus isompiakin tekoja, jotta saavuttaa sellaisen elämäntyylin mikä sopii juuri itselle. Se ei välttämättä aina mene niinkuin strömsössä ja omat läheiset voivat kyseenalaistaa ja jopa tuomitakin toimintaasi. Luota kuitenkin siihen, että kun he näkevät kuinka hyvinvoivaksi oma polkusi sinut luo he tulevat myös ymmärtämään sen, miksi teit omat valintasi. Jos elää muita miellyttääkseen niin siinä ei satuta muita kuin itseään. Elämäsi tärkeimpää ihmistä.

Viikon tarot pyytää nyt tarkkailemaan sitä, kuka olet ja mitä haluat tehdä, jotta ne tukevat arvomaailmaasi. Ole itseäsi kohtaan täysin rehellinen ja lähde saavuttamaan sisäistä tasapainoa turhautuneisuuden ja jännittyneisyyden sijaan.

Halutessasi henkilökohtaisen tarot-tulkinnan olen tavoitettavissa päivittäin klo 9-23 palvelunumerostani 0700-94002 (2,38€/min.)

Voit varata myös ajan 30 minuutin tarot-tulkintaan (40€) tai pyytää kirjallisen tulkinnan sähköpostiisi (60€) numerosta 040 7270106.

-Mirva

Instagram @mirva_emilia

Facebook Tarot-tulkitsija Mirva Vilokkinen

Yksi kommentti

  1. Imppu Laila⁰ kirjoitti:

    Kiitos.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *