Hae
Mirva Emilia

Tarot-torstai neitsyen energioissa

Niinkuin eilen tänne blogiin kirjoittelin huomenna aamulla klo. 4.40 on uudenkuun aika ja silloin mennään vahvasti Neitsyen energialla. Voit käydä lukemassa postauksen täältä, mutta viimeistään nyt on aika kirjoittaa ylös omat toiveet mitä uusilta tuulilta toivot ja manifestoida sekä meditoida niitä osaksi elämääsi. Meilläkin on tänään molemmat lapset iltapäivään saakka koulussa ja Tuomas tulee töistä samoihin aikoihin kotiin, niin aion myös kirjoittaa syksyn toiveita paperille ja heittää ne maailmankaikkeuden hoitavaksi 😊 Toki niinkuin asiaan kuuluu, meidän täytyy tehdä niiden eteen myös oma osamme 😊 Samalla voisikin miettiä, miten näihin uusiin tuuliin pääsisi ja mitä energiaa ja asiaa ei enään elämäänsä kaipaa. Näin alkaa muodostua pikkuhiljaa näkymä tuulista, jotka itsellesi toivotat tervetulleiksi.

Ennenkuin alat tätä listaa laatimaan niin pääset ensin lukemaan tarot-torstain viestin. Valkkaa alla olevasta kuvasta sinua puhuttelevin kortti ja lue alta korttisi viesti ❤️

Vasen kortti on numero 1

Keskellä oleva kortti on numero 2

Oikealla oleva kortti on numero 3

1. Miekkojen kymppi

Riisu vanhat mielipiteet, ajatukset ja menneissä rypeminen itsestäsi ja pue päällesi uudet, tähän hetkeen sopivat ja kuuluvat asiat ja ajatukset. Mikään ei ole uuvuttavampaa kuin elää menneisyydessä ja ajatuksissa joihin ei voi itse vaikuttaa ja siksi sinua pyydetäänkin riisumaan nämä kaikki pois, jotta pääset elämään kevyempää, energisempää ja jopa vauhdikkaampaa elämää. Pidä siis pöksyistäsi kiinni ja anna virran viedä mihin ikinä se sinua onkaan kuljettamassa. Lisää itsellesi toiveita, haaveita ja tavoitteita ja näe itsesi toteuttamassa niitä. Mikään ei enään ole esteenäsi!

2. LanttIen ässä

Sydämessäsi ja sielussasi on timantti, kaiva se esiin ja hio tästä timantista itsellesi työkalu. Tämä timantti voi antaa uusia mahdollisuuksia kun lähdet hiomaan sitä kärsivällisesti ja sitkeästi. Tästä kortista huokuu sanonta ”hiljaa hyvä tulee”, sillä nyt painotetaan kärsivällisyyttä, jotta tulet näkemään uudet mahdollisuudet joita sinulle tarjotaan. Tämä mahdollisuus voi antaa tulevaisuudessa jotain suurempaa kunhan rakennat vahvan perustan. Siksi kärsivällisyys on nyt hyve.

3. Maljojen seiska

Tämä kortti muistuttaa elämän eri mahdollisuuksista joita meille tarjotaan – jotkut voivat olla käypiä ja jotkut taas ei. Tunnista ne, mitkä eivät ole sinua varten. Anna intuition ja sydämen kertoa mitkä mahdollisuudet saattaisivat tuoda elämääsi mörköjä ja mitkä taas iloa ja valoa. Käytä aikaasi sellaisiin asioihin joista oikeasti pidät ja mitkä tuovat runsaudellisuutta elämääsi. Tässä ei pidä ajatella pelkästään materiaa tai rahallista tuloa vaan kaikkea muuta mikä voinaannuttaa sinua ja antaa motivaatiota jokaiseen hetkeen.

Halutessasi henkilökohtaisen tarot-tulkinnan olen tavoitettavissa päivittäin klo 9-23 palvelunumerostani 0700-94002 (2,38€/min.)

Voit myös varata itsellesi ajan 30 minuutin tarot-tulkintaan (40€) numerosta 040 7270106.

-Mirva

Verkkokauppaan on tullut ihania uutuuksia, käy kurkkaamassa Kristallinkirkas.

Instagram @mirva_emilia

Facebook Tarot-tulkitsija Mirva Vilokkinen

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *